Το Coronavirus συρρικνώνει το ημερολόγιο της Premier League

Για δεύτερη φορά αυτήν την εβδομάδα στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, ένας αγώνας αποκλείστηκε. Μετά την αναβολή του αγώνα Tottenham-Fulham σε μεταγενέστερη ημερομηνία, οι προπονητές επέκριναν τη στάση της διοίκησης του πρωταθλήματος.

Υπήρξαν καθυστερήσεις

Μετά τις θετικές δοκιμές στο Fulham, ο αγώνας της ομάδας του Λονδίνου εναντίον της Tottenham αναβλήθηκε αργότερα. Ωστόσο, αυτή η απόφαση δεν ευχαρίστησε τον Χοσέ Μουρίνιο.

πανό134

Ο Πορτογάλος διευθυντής, ο οποίος επέκρινε την ανακοίνωση της διοίκησης του πρωταθλήματος για την καθυστέρηση 3,5 ώρες πριν από τον αγώνα, είπε, “Ο αγώνας μας είναι στα 18, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε. Πρέμιερ Λιγκ … Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο!” κοινόχρηστο.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει επίσης μειώσει τον αριθμό των πόλεων όπου οι θεατές μπορούν να εισέλθουν στα στάδια με περιορισμούς. Μετά τη νέα εφαρμογή, η Λίβερπουλ και η Έβερτον δεν θα μπορούν να μπουν στο περίπτερο.

Δεν είναι ικανοποιημένοι με τη διαδικασία

Ο διευθυντής της Everton, Carlo Ancelotti, του οποίου ο αγώνας της Manchester City αναβλήθηκε, δεν είναι ικανοποιημένος με τη διαδικασία. Ο Ιταλός προπονητής, επικρίνοντας το ασήμαντο του πρωταθλήματος, είπε: “Δεν μπορώ να πω ότι όλοι ακολουθούν το πρωτόκολλο. Όλοι δεν φορούν μάσκες και προσέχουν τη φυσική απόσταση. Πρέπει να συμμορφωθούμε με αυτές. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα αναβληθεί το πρωτάθλημα. Αλλά νομίζω ότι είναι ωραίο για τους ανθρώπους να παρακολουθούν παιχνίδια στην τηλεόρασή τους ενώ βρίσκονται στο σπίτι.” μίλησε.

Η Πρέμιερ Λιγκ, η οποία αντιμετώπισε 18 περιπτώσεις σε δοκιμές που διεξήχθησαν μεταξύ 21 και 27 Δεκεμβρίου, έφτασε στον υψηλότερο αριθμό προβολών από την αρχή της σεζόν.

Source