Το Covid-19 υπέγραψε τελικά το πακέτο οικονομικής στήριξης

πανό99

Όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα 75.000 $ το 2019 θα λάβουν 600 $ άμεση βοήθεια σε μετρητά Με το πακέτο βοήθειας, οι εβδομαδιαίοι μισθοί ανεργίας θα συνεχίσουν να καταβάλλονται, όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο τους δεν θα απομακρυνθούν από τα σπίτια τους μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 και θα υποστηριχθούν μικρές επιχειρήσεις, αεροπορικές εταιρείες και αγρότες.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε το πακέτο οικονομικής στήριξης για τον νέο τύπο εστίας κορώνας (Covid-19).

Στις ειδήσεις ότι τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης βασίζονται σε πηγές κοντά στον Τραμπ, ο Τραμπ υπέγραψε ένα νομοσχέδιο ύψους 1,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων με το πακέτο οικονομικής στήριξης 900 δισεκατομμυρίων δολαρίων που εγκρίθηκε από το Κογκρέσο των ΗΠΑ.

πανό134

Περιγράφοντας την ενίσχυση μετρητών ύψους 600 $ στο πακέτο στήριξης για το ξέσπασμα του Covid-19, το οποίο του υποβλήθηκε για υπογραφή μετά την έγκριση του Κογκρέσου, ως «ντροπή», ο Τραμπ ζήτησε κάποιες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης αυτής της βοήθειας στα 2.000 $ και δεν υπέγραψε το πακέτο υποστήριξης.

Ρεπουμπλικανικά μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ απέρριψαν την προσπάθεια των Δημοκρατών να αυξήσουν τα $ 600 σε μετρητά που περιλαμβάνονται στο πακέτο στήριξης για το ξέσπασμα του Covid-19 σε 2.000 $, παρά την έκκληση του Τραμπ.

Η αποτυχία του Τραμπ να υπογράψει το τρέχον πακέτο προκάλεσε αντιδράσεις από πολλούς ανθρώπους, ειδικά τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μετά την υπογραφή του οικονομικού λογαριασμού, $ 600 άμεση βοήθεια σε μετρητά θα δοθεί σε εκείνους των οποίων το ετήσιο εισόδημα είναι 75 χιλιάδες δολάρια και κάτω το 2019.

Με το πακέτο βοήθειας, οι εβδομαδιαίοι μισθοί ανεργίας θα συνεχίσουν να καταβάλλονται, όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο τους δεν θα απομακρυνθούν από τα σπίτια τους μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 και θα υποστηριχθούν μικρές επιχειρήσεις, αεροπορικές εταιρείες και αγρότες.


Ενημερώθηκε στις: 28 Δεκεμβρίου 2020, 10:13

Source