Το Cratos Hotel διοικείται από τον Kemal Bozoğlu | Τουριστικό πρακτορείο | Νέα τουρισμού

Μια νέα εξέλιξη πραγματοποιήθηκε στην πάλη εξουσίας μεταξύ των δύο γιων του ζευγαριού Gümüşhaneli Utku-Ayla Bozo forlu για το διάσημο Cratos Hotel στη Βόρεια Κύπρο.

Αγόρασε αυτό το ξενοδοχείο ο Alaattin Çakıcı; ...

Αγόρασε αυτό το ξενοδοχείο η Alaattin Çakıcı; …

Μια νέα εξέλιξη πραγματοποιήθηκε στην πάλη εξουσίας μεταξύ των δύο γιων του ζευγαριού Gümüşhaneli Utku-Ayla Bozo forlu για το διάσημο Cratos Hotel στη Βόρεια Κύπρο. Μιλώντας για τις ειδήσεις ότι ο μικρότερος αδερφός Kemal Bozoğlu ήρθε στο ξενοδοχείο με 70 φύλακες για να αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου από τον αδερφό του Murat Bozoğlu και εν τω μεταξύ ξέσπασαν γεγονότα, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Cratos Hotel Hakan Yazıcıoğlu μίλησε στον Erhan Gülenç από τον Yeni Asır.

Δηλώνοντας ότι η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει πλέον περάσει στον Κεμάλ Μποζογλου, ο Γιαζικίγλου είπε ότι ο αδερφός του Μουράτ Μπόζογλου, ο οποίος δεν ήθελε αρχικά να φύγει από τη διοίκηση, άφησε τη Βόρεια Κύπρο μετά τη μεταφορά υπό αστυνομική κράτηση.

Η Ayla και η Utku Bozoğlu ζευγαρώθηκαν πριν από το άνοιγμα του επιχειρηματικού ξενοδοχείου το 2010, το 2013, ο μεγαλύτερος γιος Murat Bozo thelu ο Yazicioglu είπε στον οποίο ανατέθηκε εάν επέστρεψε στην Τουρκία, “16 Νοεμβρίου 2020 Ημερομηνία των πρώην σκηνοθετών δεν είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση έφτασε στο TRNC Murat Bozoğlu τοις εκατό Απολύθηκαν τον İsmail Zeynel Abidin, ο οποίος είχε έναν μικρό μέτοχο με 9 μετοχές, ως διευθυντή της εταιρείας και διόρισε τον μικρότερο γιο τους Kemal Bozoğlu ως τον μοναδικό διευθυντή.

Δηλώνοντας ότι ο αδελφός Μουράτ Μπόζογλου δεν ήθελε αρχικά να αποχωρήσει από τον διευθυντή του ξενοδοχείου, ο Γιαζίσιουλου είπε, “Ωστόσο, υπάκουσε στην απόφαση της γενικής συνέλευσης στις 11 Δεκεμβρίου 2020 και μετέφερε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου στον Κεμάλ Μπόζογλου.” Σημειώνοντας ότι η μεταβίβαση πραγματοποιήθηκε παρουσία δικηγόρων και υπό την επίβλεψη της αστυνομίας, ο Yazıcıo arglu υποστήριξε επίσης ότι δεν συνέβη κανένα περιστατικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Δηλώνοντας ότι κατά τη μεταφορά του ξενοδοχείου, ο κατώτερος συνεργάτης mailsmail Abidin δεν συναντήθηκε ποτέ και δεν υπήρχε απολύτως αμφιβολία ότι η Ayla και η Utku Bozoğlu φυλακίστηκαν σε ένα δωμάτιο, ο Yazıcıoğlu είπε, “Το ξενοδοχείο διευθύνεται από τον Kemal Bozoğlu χωρίς προβλήματα από τις 11 Δεκεμβρίου.”

.Source