Το Disney Village συγκεντρώνει χρήματα για άρρωστα παιδιά (βίντεο)

Η Disney δωρίζει 3,2 εκατομμύρια φιλανθρωπικά φανάρια στο φανταστικό γοητευτικό χριστουγεννιάτικο χωριό τους – Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Αυτό το θρυλικό Ιερό Χωριό 89 στρεμμάτων ιδρύθηκε στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου πήρε όλα τα φώτα του, γεγονός που τον ανάγκασε να χωρίσει από τη Disney για να συγκεντρώσει χρήματα για ασθενείς με σοβαρά χρήματα.

Το χωριό περιλαμβάνει ένα τεράστιο μανιτάρι, ένα παλάτι διαστημόπλοιου και ένα ανάποδο κουτί παιχνιδιών. Ο νυχτερινός ουρανός λάμπει κυριολεκτικά ως μέρος της παράστασης “Night of a Million Lights”, η οποία αποτελείται από περισσότερα από 3,2 εκατομμύρια φώτα.

Το “Δώστε τον κόσμο στα παιδιά” είναι ένα μη κερδοσκοπικό θέρετρο που προσφέρει διακοπές σε άρρωστα παιδιά families τις οικογένειές τους և άνοιξαν τον Νοέμβριο. Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της εκπλήρωσης των επιθυμιών των παιδιών, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2021.

Η σήραγγα 45 μέτρων, ένα ολόκληρο γήπεδο μίνι γκολφ, είναι μέρος 45 βιλών που φωτίζονται από φώτα που δανείζονται από το Walt Disney World Resort.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα έχει βοηθήσει περισσότερες από 8.000 οικογένειες σε 50 πολιτείες και πολιτείες από το 1986, καθώς και περισσότερες από 70 χώρες κάθε χρόνο, σύμφωνα με το Good News Network.

Το χωριό του Αγίου Γεωργίου αναμένεται να κερδίσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια έως τις 3 Ιανουαρίου 2021, όταν αρχίσει να λειτουργεί.

Δείτε το εντυπωσιακά φωτισμένο χωριό Surb με 3,2 εκατομμύρια φώτα.

https://www.youtube.com/watch?v=cf1ZtUse8NE:

Πηγή: News247.gr

Source