Το “Eagle Stadium” της Λεμεσού θα παραδοθεί τον Απρίλιο

Τον επόμενο Απρίλιο, το ποδοσφαιρικό γήπεδο, γνωστό ως “Eagle Stadium” στην ενορία του Αποστόλου Ανδρέα, θα παραδοθεί επιτέλους, το οποίο, σύμφωνα με τον δήμο Λεμεσού, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής σε ένα από τα έργα που υλοποιήθηκαν στην πόλη περιοχές. ,

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Το γραφείο του δημάρχου ανέφερε σε δήλωση ότι το έργο επιθεωρήθηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη και τον Πρόεδρο της KOA Ανδρέα Μιχαηλίδη, συνοδευόμενα από μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΑ Στέλιος Στυλιανού.

Προστέθηκε ότι ο δήμαρχος Λεμεσού, πρόεδρος της KOA, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο του έργου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη μεγάλη περιοχή που παρέχει ο δήμος, το οποίο θα περιλαμβάνει μεγάλο χώρο στάθμευσης, χώρο πρασίνου, γυμναστήριο για γυμναστήριο , παιδική χαρά με όργανα γυμναστικής.

“Ο εκσυγχρονισμός των περιοχών της Λεμεσού δεν είναι πλέον ανακοίνωση. Εφαρμόζεται με ειδικά έργα, με συγκεκριμένο σχέδιο “, δήλωσε ο δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος ευχαρίστησε την KOA για την ειδική υποστήριξη που προσφέρει σε ένα συγκεκριμένο έργο.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης διαβεβαίωσε ότι η KOA θα συνεχίσει να υποστηρίζει κοινοτικά αθλητικά προγράμματα, προσθέτοντας ότι σε αυτό το πλαίσιο, θα παρέχει οικονομική υποστήριξη για τη δημιουργία παιδικής χαράς στην περιοχή.

Αναφέρεται ότι το γήπεδο θα καλυφθεί σύντομα με πλαστικό γρασίδι, θα διεξαχθούν ποδοσφαιρικοί αγώνες των ομάδων Division D, προπονήσεις, ενώ θα παρέχεται πιστοποίηση FIFA.

Η κατασκευή εξέδρων, περιφράξεων, αποδυτηρίων, κιτ πρώτων βοηθειών, υγειονομικού εξοπλισμού, υποδομής για άτομα με ειδικές ανάγκες βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και εργασίες που σχετίζονται με τον φωτισμό σταδίων, το σύστημα καταιονισμού και άλλα ηλεκτρομηχανικά έργα. εγκαταστάσεις:

Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφηκε τον περασμένο Μάρτιο, το κόστος του προγράμματος είναι σχεδόν 895.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και η ΚΟΑ ως χορηγία – 740.000 ευρώ.

Πηγή: KYPE

Source