Το Eastfield Farms ενδιαφέρεται για το έργο Hedge Hog

Βανκούβερ, Π.Χ. – TheNewswire – 29 Δεκεμβρίου 2020 – Eastfield Resources Ltd. (TSXV: ETF) (OTC: ETFLF) (“Eastfield”) έχει επιλέξει ένα ποσοστό 60% στο έργο Hedge Hog χαλκού, χρυσού, αργύρου, κοβαλτίου που βρίσκεται στο τμήμα εξόρυξης Cariboo, BC για ιδιωτική διαχείριση της West Oak Gold Corp. (“West Oak”). Για να κερδίσει το ενδιαφέρον της, η West Oak πρέπει να πραγματοποιήσει πληρωμές (μετρητά ή / και μετοχές) συνολικού ύψους 377.500 $ και να ολοκληρώσει 1.750.000 $ στην εξερεύνηση για μια περίοδο 4 ετών. Με την ολοκλήρωση του εισοδήματος στο Eastfield θα διατηρηθεί το 40% των τόκων εργασίας και το 0,5% του καθαρού δικαιώματος επιστροφής Smelter. Το Hedge Hog Project βρίσκεται περίπου 12 χιλιόμετρα βόρεια της κοινότητας Barkerville, π.Χ. όπου η Barkerville Gold Mines (που ανήκει στην Osisko Gold Royalties) διεξάγει επί του παρόντος ένα σημαντικό πρόγραμμα εξερεύνησης. Ο πιο προφανής τύπος στόχου στο Hedge Hog είναι μια τεράστια ηφαιστειακή κατάθεση σουλφιδίου “Cyprus Style” συγκρίσιμη με τη γένεση και το χαρακτήρα με τις καταθέσεις στο νησί της Κύπρου και τις καταθέσεις Windy Craggy και Chu Chua στη Βρετανική Κολομβία. Ένα ιστορικό μεταλλευτικό ορυχείο χρυσού στην ιδιοκτησία Hedge Hog και η εγγύτητα με το Barkerville υποδηλώνει περαιτέρω δυνατότητες για χρυσό.

Στο επίκεντρο του έργου Hedge Hog βρίσκεται η Ζώνη Lottie όπου ανακαλύφθηκαν τεράστιες πέτρες σουλφιδίου με υψηλές συγκεντρώσεις χαλκού, αργύρου και κοβαλτίου πριν από περίπου 20 χρόνια. Η πιο εκτεταμένη εξερεύνηση στην περιοχή των τρεχουσών αξιώσεων σκαντζόχοιρων ολοκληρώθηκε από την εξερεύνηση και ανάπτυξη του Hudson Bay (“Hudbay”) μεταξύ του 1999 και του 2001 με γεωφυσικές έρευνες αερομεταφερόμενης και εδάφους, εκτεταμένες γεωχημικές έρευνες, μηχανικές εκσκαφές εκσκαφέων και έξι μικρές τρύπες διαμαντιών . Το 1999 ανακαλύφθηκε ένας τεράστιος λίθος σουλφιδίου με βαθμολογία 24,3% χαλκό και 19,6 g / t αργύρου. Το 2000, ο Hudbay ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα χάραξης εκσκαφέων κοντά στην ανακάλυψη του 1999 και ανακάλυψε πέντε πρόσθετους ογκώδεις ογκόλιθους πλούσιους σε χαλκοπυρίτη με μέσο όρο χαλκού 8,8%, ασήμι 9,6 g / t. Εκτός από τους ογκόλιθους πλούσιους σε χαλκοπυρίτη, ανακαλύφθηκε ογκόλιθος πλούσιος σε πυρίτη ογκώδης βαθμός 0,13% κοβαλτίου. Ωστόσο, ο Hudbay δεν κατάφερε να εντοπίσει την βασική πηγή αυτών των ογκόλιθων και σταμάτησε την εξερεύνηση το 2001. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης του Hudbay για τους τρέχοντες ισχυρισμούς, ανακαλύφθηκαν επίσης τεράστιοι σουλφιδικοί λίθοι 6,5 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Lottie σε μια περιοχή που ονομάζεται Khan-khan (επίσης στο Hedge Hog) ιδιοκτησία).

Το 2013, το Eastfield ανακάλυψε την εμφάνιση του Χρυσού Ουρανού, μια νέα περιοχή ανοργανοποίησης, περίπου οκτώ χιλιόμετρα βόρεια του Lottie. Στο Golden Sky, οι φλέβες χαλαζία που φιλοξενούνται σε διατμημένο ρεολίτη επέστρεψαν δείγματα σε 1,51 g / t χρυσό, 1,37% ψευδάργυρο, 0,48% μόλυβδο, 1,203 ppm αρσενικό και 1.313 ppm αντιμόνιο (εκτός από δείγματα χαμηλότερης ποιότητας ή μη ορυκτά). Ένα δίκτυο εδάφους δημιουργήθηκε στο Golden Sky το 2014, αλλά έκτοτε δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε να πραγματοποιηθεί περαιτέρω εργασία.

Αυτό το δελτίο ειδήσεων έχει ελεγχθεί από τον JW Morton P.Geo που είναι το Πιστοποιημένο Πρόσωπο στο πλαίσιο του NI43-101 και ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη για το περιεχόμενό του.

JW Morton, P. Geo.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Επικοινωνία: (604) 681-7913 ή χωρίς χρέωση: 888-656-6611

Ούτε το TSX Venture Exchange ούτε ο Παροχέας Υπηρεσιών Κανονισμού (όπως αυτός ο όρος ορίζεται στις πολιτικές του TSX Venture Exchange) δεν αποδέχεται την ευθύνη για την επάρκεια ή την ακρίβεια αυτού του δελτίου ειδήσεων.

Σχετικά με την Eastfield Resources:

Η Eastfield Resources είναι μια καλά χρηματοδοτούμενη καναδική εταιρεία εξερεύνησης ορυκτών που επικεντρώνεται στην ανακάλυψη αποθέσεων πολύτιμων μετάλλων και χαλκού. Η Eastfield διαθέτει επί του παρόντος έξι έργα ορυκτών που βρίσκονται στη Βρετανική Κολομβία, εκ των οποίων δύο είναι επί του παρόντος σε τρίτους. Η Eastfield κατέχει επίσης μια στρατηγική θέση στο Consolidated Woodjam Copper που αποτελείται από περίπου 10% των μετοχών της.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας στο www.eastfieldresources.com.

Source