Το Ensue έρχεται μπροστά. “Ζητώ συγνώμη, δεν θα κάνω … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Emilio Ensue, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο των μπλε-κίτρινων, προχώρησε μετά την ήττα από το “Ethnikos”, το οποίο έβαλε το “APOEL” σε μια περιπέτεια.

Ο Eswe έγραψε στην ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο. “Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι της APOEL είναι πολύ θυμωμένοι, λυπημένοι, απογοητευμένοι, αισθάνονται ότι οι παίκτες δεν σέβονται, δεν αξίζουν να φορούν αυτήν την ιστορική, πολύτιμη φανέλα, η οποία κέρδισε φήμη, ίδρυσε την καλύτερη ομάδα της APOEL Κύπρου. “Δυστυχώς, βρισκόμαστε σε μια πολύ, πολύ δύσκολη κατάσταση που μόνο εμείς, οι παίκτες, μπορούμε να αλλάξουμε”.

Ο παίκτης APOEL ανέφερε επίσης ότι. «Εγώ προσωπικά αισθάνομαι υπεύθυνος για την κατάσταση στην οποία ζούμε, οπότε θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη στον κόσμο της APOEL. Προσπαθώ πραγματικά να δώσω το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν αρκετό. Το μόνο μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο του APOEL είναι ότι προσωπικά υπόσχομαι να δώσω ό, τι μπορώ σε αυτόν τον κόσμο του συλλόγου αρκεί να φοράω αυτό το πουκάμισο. “

Έστειλε επίσης ένα μήνυμα ότι «θα παλέψω μέχρι το τέλος, θα συνεχίσω να τα δίνω τα πάντα, ακόμη και αν η κατάσταση είναι καταστροφική, όπως δεν είχε προηγουμένως». ΠΟΤΕ δεν θα τα παρατήσω. Ζητώ συγνώμη από το βάθος της καρδιάς μου. Δεν αξίζετε αυτήν την κατάσταση που εμείς, οι παίκτες, δημιουργήσαμε για το σύλλογο.

Όπως σε όλες τις οικογένειες, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, να ξεπερνάμε τις δύσκολες στιγμές, να φέρουμε το APOEL πίσω στο σημείο που του αξίζει. “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source