Το eToro διορίζει τον Δρ Hedva Ber, τον πρώην Τραπεζικό Επόπτη του Ισραήλ, ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και Global COO


Διαφήμιση

6 Απριλίου 2021 – Η παγκόσμια πλατφόρμα επενδύσεων πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων eToro, ανακοινώνει σήμερα το διορισμό της Ο Δρ Hedva Ber ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας (COO). Ο Δρ Ber θα ηγηθεί της επιχειρησιακής υποδομής, της εταιρικής διακυβέρνησης, της συμμόρφωσης και των κανονιστικών υποθέσεων, της νομικής, της διαχείρισης κινδύνων και της κοινωνικής ευθύνης του eToro.


Ο Δρ Ber έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό κλάδο. Μεταξύ του 2015 και του 2020, η Δρ Ber υπηρέτησε ως επόπτης τραπεζών του Ισραήλ, όπου προώθησε ενεργά τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την εφαρμογή καινοτομιών και τεχνολογικών αλλαγών στους τομείς των τραπεζών και των πληρωμών. Πριν από αυτό, κατείχε αρκετούς ανώτερους ρόλους στην Bank Leumi, με τον τελευταίο να είναι επικεφαλής κινδύνου.

Από το 2005 έως το 2008 ο Δρ Ber εκπροσώπησε το κράτος του Ισραήλ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ) στο Λονδίνο. Έλαβε το διδακτορικό της στα Οικονομικά από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο στην Ιερουσαλήμ. Ο Δρ Ber θεωρείται ένας από τους κορυφαίους και ισχυρούς οικονομολόγους του Ισραήλ που έχουν επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον τραπεζικό τομέα.

Yoni Assia, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του eToro είπε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το διορισμό του Dr. Ber ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και Global COO του eToro. Η Δρ. Μπερ μπήκε μαζί μας ως σύμβουλος νωρίτερα αυτό το έτος και είμαι ενθουσιασμένος που έχει γίνει μόνιμο, πλήρους απασχόλησης μέλος της ανώτερης ηγετικής ομάδας του eToro. Η Δρ Ber φέρνει με την ανεκτίμητη εμπειρία της σε θέματα ρύθμισης, εταιρικής διακυβέρνησης και διαχείρισης κινδύνων. Το eToro πάντα έδινε μεγάλη έμφαση στην παροχή της καλύτερης εμπειρίας στους πελάτες μας, τηρώντας αυστηρά τους παγκόσμιους κανονισμούς και εφαρμόζοντας τα υψηλότερα πρότυπα επιχειρησιακής αριστείας. Υπό την ηγεσία της Hedva, το eToro θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή των βέλτιστων πρακτικών καθώς κλιμακούμε την επιχείρηση. ”

Δρ. Hedva Ber, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του eToro και Global COO είπε: «Ως κάποιος από τον παραδοσιακό τραπεζικό κλάδο, επέλεξα να συμμετάσχω στο eToro, έναν καινοτόμο ηγέτη στην παγκόσμια fintech και μια επιχείρηση στην πρώτη γραμμή του νέου κόσμου των επενδύσεων, λόγω της πίστης στο όραμα και τη διοίκηση της εταιρείας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους υπαλλήλους και τη διοίκησή της, διασφαλίζοντας ότι το eToro συνεχίζει να λειτουργεί στο υψηλότερο επίπεδο κανονιστικών προτύπων. Ανυπομονώ να επιβλέπω τις συνεχιζόμενες επενδύσεις στις επιχειρησιακές δυνατότητες της εταιρείας για να υποστηρίξω την ταχεία ανάπτυξή της και να δημιουργήσω αξία για τους πελάτες και τους επενδυτές της. “

Το eToro είναι μια πλατφόρμα επενδύσεων πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να αναπτύξουν τις γνώσεις και τον πλούτο τους ως μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας επιτυχημένων επενδυτών. Το eToro ιδρύθηκε το 2007 με το όραμα του ανοίγματος των παγκόσμιων αγορών, ώστε όλοι να μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές και επενδύσεις με απλό και διαφανή τρόπο. Σήμερα, το eToro είναι μια παγκόσμια κοινότητα με περισσότερους από 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες που μοιράζονται τις επενδυτικές τους στρατηγικές. και ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει τις προσεγγίσεις εκείνων που ήταν οι πιο επιτυχημένοι. Λόγω της απλότητας της πλατφόρμας, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αγοράσουν, να κρατήσουν και να πουλήσουν περιουσιακά στοιχεία, να παρακολουθούν το χαρτοφυλάκιό τους σε πραγματικό χρόνο και να πραγματοποιούν συναλλαγές όποτε θέλουν.


Αποποίηση ευθυνών: Το eToro ρυθμίζεται στην Ευρώπη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς στο ΗΒ και από την Αυστραλιανή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Αυστραλίας.

Αυτή η ανακοίνωση προορίζεται μόνο για σκοπούς πληροφόρησης και εκπαίδευσης και δεν πρέπει να λαμβάνεται ως επενδυτική συμβουλή, προσωπική σύσταση ή προσφορά, ή πρόσκληση για αγορά ή πώληση οποιωνδήποτε χρηματοοικονομικών μέσων. Αυτό το υλικό έχει προετοιμαστεί χωρίς να ληφθούν υπόψη οι επενδυτικοί στόχοι ή οι χρηματοοικονομικές καταστάσεις του συγκεκριμένου παραλήπτη και δεν έχει προετοιμαστεί σύμφωνα με τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις για την προώθηση ανεξάρτητης έρευνας. Τυχόν αναφορές σε παρελθούσες ή μελλοντικές επιδόσεις ενός χρηματοοικονομικού μέσου, δείκτη ή συσκευασμένου επενδυτικού προϊόντος δεν αποτελούν και δεν πρέπει να θεωρούνται αξιόπιστος δείκτης μελλοντικών αποτελεσμάτων. Το eToro δεν εκπροσωπεί και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ως προς την ακρίβεια ή την πληρότητα του περιεχομένου αυτής της έκδοσης.

Source