Το HBA-UK ανακοινώνει το ετήσιο βραβείο σπουδαστών του 2021

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών της Μεγάλης Βρετανίας (HBA – UK) ανακοινώνει για δεύτερη φορά το ετήσιο Βραβείο Φοιτητών HBA-UK, το οποίο προσφέρει 1.000 € σε Έλληνες և Κύπριους φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν σπουδές ή επαγγελματική σταδιοδρομία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Hellenic Bankers Association – UK (HBA – UK) ανακοινώνει για δεύτερη φορά το ετήσιο Βραβείο HBA-UK Student για Ελληνοκύπριους φοιτητές από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο. θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στα οικονομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το βραβείο 1.000 ευρώ απονέμεται ετησίως στον μαθητή που προετοιμάζει την πληρέστερη γραπτή εργασία (στα Αγγλικά) για θέματα που σχετίζονται με τον χρηματοοικονομικό τομέα. Το έργο θα αξιολογηθεί από μια ομάδα επιστημόνων και ειδικών του HBA-UK. Επιπλέον, αυτή η μοναδική διάκριση περιλαμβάνει ευκαιρίες δικτύωσης ηγεσίας στην ελληνική κοινότητα του Λονδίνου.

Τα ετήσια βραβεία σπουδαστών HBA θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο το 2021. Ο βραβευμένος μαθητής θα έχει την ευκαιρία να εξηγήσει το έργο του στο κοινό.

Σε δήλωσή του, ο Λούις Λοΐζου, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών της Μεγάλης Βρετανίας (HBA-UK), δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του HBA-UK Student Award, το οποίο πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στην ανάγνωση. և Ενίσχυση των προσπαθειών επιφανών Ελλήνων ոսի Κύπριων μαθητών. Το βραβείο είναι ένα πιστοποιητικό δημοσίου ενδιαφέροντος από μέλη και φίλους του Συλλόγου, στον οποίο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη συνεχή επιτυχημένη παράδοση του πρώτου βραβείου μελέτης HBA-UK το 2019, που σηματοδοτεί την 25η επέτειο της Ένωσης μας.

Η σειρά συμμετοχής. Ελληνοκύπριοι μαθητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα, την Κύπρο ή το Ηνωμένο Βασίλειο που είτε σπουδάζουν είτε έχουν ήδη αποφοιτήσει το 2019 έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να γράψουν σχετικό υλικό (1000 έως 3000 λέξεις από τα Αγγλικά). Στη συνέχεια, πρέπει να στείλουν το κείμενό τους στη διεύθυνση e-mail, το οποίο θα το συνοδεύουν με το βιογραφικό τους και την αντίστοιχη συνοδευτική επιστολή. [email protected] όχι αργότερα από: 30 Απριλίου 2021

Η ανακοίνωση του επιτυχημένου μαθητή θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου 2021 και η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να επιλέξουν ένα θέμα ενδιαφέροντος που σχετίζεται με τον χρηματοπιστωτικό τομέα. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον καινοτόμο χαρακτήρα του θέματος, καθώς και στη μη παραδοσιακή-δημιουργική σκέψη.

Από το Student Award. Από αριστερά: Louis Loizou, Vicky Photopoulou, Georgia orgia Galuzidi, Mary Alexandrak, Charalambos Karagiannakis, Nikolaos Zi yogas, Kelly Kalaitsaki և Grigoris Tsatsigrigoriadis.

ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Source