Το Hinton St Mary Estate λέει ότι «προβληματικά» δέντρα θα κοπούν στο Sturminster Newton Mill

ΠΡΟΒΟΛΕΣ γύρω από ένα από τα δημοφιλή αξιοθέατα του Ντόρσετ, το Sturminster Newton Mill, θα αλλάξει με αίτημα να πέσει ή να κλαδέψει πολλά δέντρα.

Πολλά από τα δέντρα βρίσκονται στο Newton Hill, από τις διασταυρώσεις με τους Orchard Close και Mill Lane, στον δρόμο προσέγγισης προς το Sturminster Newton από τα δυτικά, με άλλα πιο κοντά στο τουριστικό αξιοθέατο.

Το Hinton St Mary Estate αναφέρει ότι οι έρευνες σε δέντρα έχουν ανακαλύψει μια σειρά προβλημάτων που θα σημαίνει ότι ορισμένα δέντρα πρέπει να κοπούν ή να κοπούν στο εγγύς μέλλον και άλλα πιθανόν να χρειαστούν δράση τα επόμενα χρόνια.

Ο συγγραφέας του Dorset, Thomas Hardy, έζησε από το 1876 έως το 1878 σε ένα σπίτι με θέα στον Μύλο, όπου είχε γράψει το Return of the Native και πολλά ποιήματα για τη μνήμη της κατοικίας του εκεί.

Τα είδη που ερευνήθηκαν περιλαμβάνουν φτελιά, τέφρα, βελανιδιά, κυπαρίσσι και σφενδάμι με την προτεινόμενη εργασία που περιλαμβάνει επίσης περικοπή στην ιτιά και τον ιταλικό κατσικίσιο.

Μια έρευνα δενδροκαλλιέργειας από τον Jonathan Astill λέει ότι ορισμένα από τα δέντρα βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τον δρόμο και πρέπει να δοθεί προτεραιότητα.

Λέει ότι πολλά από τα δέντρα στην περιοχή είναι τέφρα, η οποία πάσχει σε εθνικό επίπεδο από την τέφρα, αν και τα περισσότερα από τα τοπικά δέντρα τέφρας φαίνεται υγιή αυτή τη στιγμή.

Προτείνει συχνότερες έρευνες για να παρακολουθούν τα σημάδια της νόσου, αλλά λέει ότι τα δέντρα πρέπει να διατηρούνται για όσο διάστημα παραμένουν υγιή.

Η έκθεσή του απαριθμεί 25 δέντρα ξυλείας για την υλοτόμηση, τα περισσότερα που πάσχουν από ολλανδική νόσο, μερικά από τα οποία έχουν ήδη πεθάνει. Ο κατάλογος των φτερών που θα κοπεί περιλαμβάνει μια ομάδα δέκα στη νότια πλευρά του Veal’s Lane.

Δεν αντιμετωπίζονται όλα τα δέντρα που πρόκειται να κοπούν ως προτεραιότητα και σε κάθε δέντρο δίνεται βαθμολογία κινδύνου για να καθοριστεί ποιο θα πρέπει να κοπεί με ποια σειρά.

Ένα από τα ακόλουθα είδη στην περιοχή προτείνεται επίσης για υλοτόμηση – τέφρα, ιτιά κατσικίσιο, αεροπλάνο του Λονδίνου, σφενδάμνου, λεύκας και Leyland Κύπρος.

Λάβετε περισσότερες ειδήσεις στο Salisbury.

Μπορείτε επίσης να σας αρέσει η σελίδα μας στο Facebook και να μας ακολουθείτε Κελάδημα και το Instagram για να μείνετε ενημερωμένοι.

Στείλτε email στο [email protected] με τα σχόλια, τις φωτογραφίες, τις επιστολές και τις ειδήσεις σας.

Source