Το HUMBL® ανακοινώνει την έναρξη της εφαρμογής HUMBL Pay Mobile


Μπείτε στην Wall Street με StreetInsider Premium. Ζητήστε εδώ τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 1 εβδομάδας


Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, 16 Απριλίου 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – HUMBL, Inc. (OTC Markets: HMBL) ανακοίνωσε σήμερα ότι λανσάρει την πρώτη έκδοση του HUMBL Pay εφαρμογή για κινητά, η οποία θα είναι διαθέσιμη μετά τις 2 μ.μ. PST.

Η εφαρμογή HUMBL Pay για κινητά θα επιτρέπει στους πελάτες να ανακαλύπτουν εμπόρους. καθώς και πληρωμή, συμβουλή, τιμή και αξιολόγηση αυτών των ίδιων εμπόρων σε συναλλαγές χωρίς επαφή.

Η εταιρεία έχει επίσης ενσωματώσει την έκδοση εισιτηρίων στην εφαρμογή HUMBL Pay για κινητά, για πελάτες που αναζητούν να βρουν και να αγοράσουν εισιτήρια για ζωντανές εκδηλώσεις. καθώς και κλικ προς το HUMBL Financial υπηρεσίες, μαζί με προσφορές πίστωσης και δανεισμού τρίτων (μόνο στις ΗΠΑ).

Η εφαρμογή HUMBL Pay για κινητά θα κυκλοφορήσει σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες.

Φάση Ι: Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Μεξικό, Αυστραλία, Σιγκαπούρη και Νέα Ζηλανδία

Φάση II: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ελβετία, Κύπρος, Τσεχία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Λετονία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία , Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία που θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες.

Φάση III: Βραζιλία, Ινδία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Μαλαισία

Το HUMBL Pay χτίζεται σε αρθρωτή χωρητικότητα, για την υποστήριξη περιφερειακών προσαρμογών και μελλοντικών δυνατοτήτων οδικού χάρτη, όπως συναλλαγές peer-to-peer, ψηφιακές επενδύσεις περιουσιακών στοιχείων και blockchain NFT, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μια ευρύτερη λίστα χωρών από αυτές που αναφέρονται παραπάνω.

Η έναρξη της εφαρμογής HUMBL Pay για κινητές συσκευές θα συνοδεύεται από εκστρατείες εξωτερικών μέσων ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη.

Σχετικά με το HUMBL

Το HUMBL συνδέει απρόσκοπτα τους καταναλωτές και τους εμπόρους στην ψηφιακή οικονομία. Η HUMBL διαθέτει τρεις βασικές επιχειρηματικές μονάδες: HUMBL Mobile, HUMBL Marketplace και HUMBL Financial, οι οποίες συνεργάζονται για τη συσκευασία νέων τεχνολογιών, όπως πληρωμές μέσω κινητών συσκευών και ψηφιακά στοιχεία για παγκόσμιους καταναλωτές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

HUMBL, Inc.
[email protected]

Αποποίηση ευθύνης Safe Harbor

Αυτή η έκδοση περιέχει δηλώσεις μελλοντικής προβολής κατά την έννοια του Νόμου περί Μεταρρύθμισης περί Ιδιωτικών Αξιών του 1995. Μπορείτε να προσδιορίσετε αυτές τις δηλώσεις με τη χρήση των λέξεων «μπορεί», «θα», «πρέπει», «προγραμματίζει», «αναμένει, “” προβλέπει, “” συνεχίζει “,” εκτιμήσεις “,” έργα “,” προτίθεται “και παρόμοιες εκφράσεις. Οι μελλοντικές δηλώσεις περιλαμβάνουν κινδύνους και αβεβαιότητες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ουσιαστικά διαφορές στα αποτελέσματα από αυτούς που προβλέπονται ή αναμένονται. Αυτοί οι κίνδυνοι και οι αβεβαιότητες περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, την ικανότητα της Εταιρείας να εκτελεί επιτυχώς την αναπτυγμένη επιχειρηματική της στρατηγική, συμπεριλαμβανομένης της σύναψης οριστικών συμφωνιών με προμηθευτές, εμπορικούς συνεργάτες και πελάτες. γενικές οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες, επιπτώσεις συνεχιζόμενων γεωπολιτικών αναταραχών και περιφερειακών συγκρούσεων, ανταγωνισμός, αλλαγές στην τεχνολογία και μεθόδους μάρκετινγκ, καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση διαφόρων προγραμμάτων μηχανικής και κατασκευής, αλλαγές στα πρότυπα παραγγελίας των πελατών, αλλαγές στο μείγμα προϊόντων, συνεχής επιτυχία στις τεχνικές εξελίξεις και την παροχή τεχνολογικών καινοτομιών, ελλείψεων σε εξαρτήματα, καθυστερήσεων παραγωγής λόγω ζητημάτων ποιότητας απόδοσης με εξαρτήματα εξωτερικής ανάθεσης, κανονιστικές απαιτήσεις και ικανότητα ικανοποίησής τους, κανόνες και αλλαγές κυβερνητικών υπηρεσιών και διάφορους άλλους παράγοντες πέρα ​​από τον έλεγχο της Εταιρείας


Source