Το Idle Building στην είσοδο του τουριστικού λιμένα της Κερύνειας τροποποιείται

Το Υπουργείο Δημοσίων Έργων και Μεταφορών ανακοίνωσε ότι το ρελαντί κτίριο στην είσοδο του λιμανιού τουρισμού της Κερύνειας θα ανακαινιστεί και θα αρχίσει να εξυπηρετεί το κοινό ως ταχυδρομείο πακέτων Κερύνειας.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Υπουργείου, το κτίριο, το οποίο μεταφέρθηκε στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων και Μεταφορών το 2019, αλλά παρέμεινε αδρανές μέχρι σήμερα, θα τροποποιηθεί και θα τεθεί σε λειτουργία με εντολή του υπουργού Δημοσίων Έργων και Μεταφορών Ünal Üstel.

Ο Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών, Üstel, δήλωσε ότι ήθελαν να ελαφρύνουν το βάρος του Κεντρικού Ταχυδρομείου Girne, το οποίο ήταν ανεπαρκές όσον αφορά τον χώρο εργασίας, ειδικά μετά την ένταση στο ηλεκτρονικό εμπόριο λόγω της επιδημίας Kovid-19.

Ο Üstel δήλωσε ότι έδωσε μια οδηγία για να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της φυσικής και τεχνικής υποδομής του κτηρίου, προκειμένου να παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση στους ανθρώπους της Girne.

“ΣΤΟΧΟΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2021”

Αναφέρθηκε ότι η συμφόρηση στο Κεντρικό Ταχυδρομείο της Κερύνειας θα εξαλειφθεί μετά την εξάλειψη του Ταχυδρομικού Πακέτου της Κερύνειας, το οποίο θα εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή της Κερύνειας, και όλες οι ταχυδρομικές συναλλαγές εκτός του εκτελωνισμού θα προσφέρονται στους πολίτες πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το κτίριο, του οποίου οι εργασίες ανακαίνισης θα ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, σκοπεύει να ανοίξει ως ταχυδρομείο πακέτων της Κερύνειας το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Όλα τα δέματα και τα δέματα που υπόκεινται σε τελωνεία, τα οποία θα σταλούν στα ταχυδρομεία της Κερύνειας με αεροπλάνο και πλοίο από το εξωτερικό, θα εκτελωνιστούν και θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους στο εν λόγω κτίριο. Οι ιδιοκτήτες δεμάτων και δεμάτων θα ειδοποιηθούν στέλνοντας ένα SMS όταν οι αποστολές τους φτάσουν στο ταχυδρομείο πακέτων της Κερύνειας.

.Source