Το iMe φέρνει το Crypto στο Mainstream μέσω μιας πλατφόρμας μηνυμάτων DeFi – Δελτίο Τύπου

ΛΑΡΝΑΚΑ, ΚΥΠΡΟΣ / ΠΡΟΣΒΑΣΗ / 20 Φεβρουαρίου 2021 / Το iMe Messenger, η καινοτόμος εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων DeFi που βασίζεται στο τηλεγράφημα εξοπλισμένο με φουτουριστικές δυνατότητες, είναι όλα έτοιμα να ξεκινήσουν συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Με τη μαζικά αυξανόμενη δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων και την ένταξή τους στην καθημερινή ζωή, μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων που εξυπηρετεί το κοινό του DeFi έχει γίνει η ώρα. Βλέπουμε τώρα πολλές εφαρμογές που υποστηρίζουν τη μεταφορά χρημάτων fiat, αλλά τι γίνεται με το crypto; Το iMe Messenger γεφυρώνει αυτό το κενό και βοηθά τη βιομηχανία κρυπτογράφησης στην άνευ προηγουμένου ανάπτυξή της μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη πλατφόρμας όπου οι έμποροι κρυπτογράφησης, οι επενδυτές και οι λάτρεις μπορούν να επικοινωνούν και να συμμετέχουν αποτελεσματικά σε χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

Τι είναι το iMe;

Το iMe είναι μια διαισθητική πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων που αναπτύχθηκε στο ανοιχτό λογισμικό του Telegram. Διαθέτει όλες τις λειτουργίες του Telegram μαζί με μερικά συναρπαστικά νέα εργαλεία και ρυθμίσεις, όπως neurobots, έναν ενσωματωμένο μεταφραστή google, κρυπτογραφικά πορτοφόλια, ένα λειτουργικό cloud με άλμπουμ και προηγμένες εγκαταστάσεις φακέλων.

Η κεντρική ιδέα πίσω από το έργο είναι η ενδυνάμωση των χρηστών του Telegram μέσω των δυνατοτήτων του DeFi. Διευκολύνει την απρόσκοπτη επιχειρηματική και προσωπική επικοινωνία σε ένα από τα πιο ασφαλή οικοσυστήματα που είναι διαθέσιμα σήμερα.

iMe Wallet και Fiat Αγορά Crypto

Το iMe Wallet είναι ενσωματωμένο στην πλατφόρμα Ethereum για να μεταφέρει τη χρήση αποκεντρωμένων χρηματοοικονομικών μέσων στο επόμενο επίπεδο. Με την ενίσχυση της ικανότητας μιας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων με συναλλαγές κρυπτογράφησης, το iMe επιταχύνει τη μαζική υιοθέτηση του DeFi με τρόπο που κανένα άλλο εγχείρημα δεν έχει επιχειρήσει. Παρόλο που η έκδοση με την επιλογή αποστολής ETH ενημερώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, το iMe Wallet έχει 10k ενεργά πορτοφόλια Ethereum σε χρήση.

Ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του iMe θα ήταν οι συναλλαγές κρυπτογράφησης με χρήση τραπεζικών καρτών fiat. Για να το υποστηρίξει αυτό, το iMe συνεργάστηκε με το Simplex, ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με άδεια στον κόσμο της κρυπτογράφησης που φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα επιλογών πληρωμής. Η συμμαχία επεκτείνει πολλές λειτουργίες και εγκαταστάσεις στο Simplex στο οικοσύστημα iMe. Οι χρήστες του τηλεγραφήματος μπορούν να έχουν πρόσβαση στα εξαιρετικά αναγνωρισμένα Atomic Wallet και MyEtherWallet που χρησιμοποιούνται στην πλατφόρμα Simplex, τώρα από το iMe.

Κουπόνι ασβέστη

Το διακριτικό Lime είναι το διακριτικό ERC-777 στο iMe. Παρόλο που σχεδιάστηκε για πρώτη φορά για τη σύνδεση του AiCoin – του εικονικού νομίσματος στο οικοσύστημα iMe – με τον αποκεντρωμένο κόσμο, το πεδίο εφαρμογής του διευρύνθηκε με την πάροδο του χρόνου.

Τα διακριτικά Lime θα είναι διαθέσιμα για αγορά στο SIMPLEX στο εγγύς μέλλον και μέσω του Uniswap στην επόμενη ενημέρωση. Ο αριθμός των κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζονται μέσω του Simplex θα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ασφάλεια υψηλού επιπέδου

Το iMe Wallet έχει μια ξεχωριστή ύπαρξη από το iMe messenger, δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο των κλειδιών και των χρημάτων σας. Θα κρυπτογραφείτε το πορτοφόλι σας και θα σας ζητείται να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας κάθε φορά που ανοίγετε το πορτοφόλι. Ωστόσο, το iMe Wallet θα ενεργοποιήσει έναν κωδικό PIN που θα κρυπτογραφεί τον κωδικό πρόσβασης για μεγαλύτερη άνεση. Σε αυτήν την περίπτωση επίσης, μόνο η συσκευή θα έχει πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασης, δεν εμπλέκονται διακομιστές.

Όσον αφορά το messenger, όλα τα δεδομένα που ανταλλάσσονται όπως ονόματα, αριθμοί τηλεφώνου και συνομιλίες αποθηκεύονται στους διακομιστές του Telegram. Η πλατφόρμα δεν έχει πρόσβαση σε αυτές, καθώς θα παραβιάζει τους όρους χρήσης κώδικα ανοιχτού κώδικα της Telegram. Με αυτόν τον τρόπο, το iMe Messenger εγγυάται 100% ιδιωτικό απόρρητο στους χρήστες.

Ο δρόμος μπροστά

Επί του παρόντος, το iMe υποστηρίζει την αποθήκευση, την αγορά και την ανταλλαγή ETH. Στο μέλλον, πιο συναρπαστικές δυνατότητες DeFi θα κυκλοφορήσουν όπως η μεταφορά κερμάτων κρυπτογράφησης σε χρήστες του Telegram μέσω φιλικής προς το χρήστη διεπαφής, προσθήκη USDT, ενοποίησης Uniswap, ενσωμάτωσης Bitcoin και token Lime – Ενσωμάτωση Simplex με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητα και χρηστικότητα κρυπτονομισμάτων.

Χάρτης πορείας iMe Crypto Wallet

11.2020 │ Ολοκλήρωση Ethereum Blockchain
11.2020 │ Αποθήκευση ETH
12.2020 │ Αγορά ETH μέσω Simplex
12.2020 │ Μεταφορές ETH
02.2021 │ Προσθήκη USDT
02.2021 │ Ενσωμάτωση Uniswap
03.2021 Release Κυκλοφορία Lime
03.2021 │ Ανταλλαγή AiCoin → Lime
04.2021 │ Καταθέσεις ασβέστη με έσοδα σε USDT
04.2021 │ Ενσωμάτωση Bitcoin Blockchain
04.2021 ing Προσθήκη Bitcoin
05.2021 Listing Καταχώριση ασβέστη σε Crypto-Exchange
05.2021 │ Προσθήκη ασβέστη στο Simplex

Στοιχεία επικοινωνίας:

IME LAB LTD
Αριθμός εγγραφής εταιρείας HE409498
Ενσωματώθηκε στην Κυπριακή Δημοκρατία
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
ιστότοπος: www.imem.app
Κελάδημα
Μεσαίο
YouTube

ΠΗΓΗ: iME

Δείτε την έκδοση πηγής στο accesswire.com:
https://www.accesswire.com/630809/iMe-Brings-Crypto-to-the-Mainstream-Through-a-DeFi-Messaging-Platform

.Source