Το Instagram είναι ένα φρικτό μέρος, το μισώ, μετατράπηκε σε κατάστημα ψυχικής ασθένειας

Okan Bayulgen, Διακομιστής Saba TumerΉταν ο επισκέπτης της ζωντανής μετάδοσης του Instagram. Έκανε εντυπωσιακές δηλώσεις για πολλά θέματα από τα κοινωνικά μέσα έως το περιοδικό. Λέγοντας ότι το Instagram είναι ένα τρομερό μέρος, ο Bayülgen είπε: «Το μισώ. Δεν υπάρχει άλλο μέρος όπου συνυπάρχει τόση ασχήμια. “Έχει μετατραπεί σε κατάστημα ψυχικής ασθένειας.”

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του Okan Bayülgen είναι τα εξής:

“Το Instagram είναι ένα φρικτό μέρος. Το μισώ. Δεν υπάρχει άλλο μέρος όπου συνυπάρχει αυτό το είδος ασχήμιας. Αυτό έχει μετατραπεί σε κατάστημα ψυχικής ασθένειας. Εδώ πηγαίνει μέχρι το εμπόριο ναρκωτικών, γυναικών, ίσως οργάνων. Κοίταξα αμέσως τι κάνουν οι φίλοι μου. Όλοι είναι τρελοί. Μιλάω στους φίλους μου ως κανονικοί άνθρωποι στο τηλέφωνο ή κάτι τέτοιο, αλλά έκαναν τρομερά πράγματα. “

“Αυτό είναι το Instagram και το Whatsapp Mark Zuckerberg Δεν είναι; Ο Elon Musk έκανε μια δήλωση «Χρήση σήματος», ξαφνικά τι μας είπε, Θεέ μου, επίσης, το Whatsapp. Φωτίζω αυτές τις πληροφορίες με το Facebook. Ποιο Faceboook αυτό το νεκροταφείο Facebook. “

“Στο μέλλον, εσείς και όλοι οι άλλοι θα ντρέπεστε για τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram.”

«Τώρα κοιτάζω μερικούς από τους παρουσιαστές στην τηλεόραση. Έχουν τέτοια αισθητική όταν το κοιτάς, είναι ωραίο, γυρίζει έτσι, θείος. Ο επάνω χείλος είναι επιμήκεις έτσι. Έχετε ούτως ή άλλως ένα ασταθές φίλτρο Instagram, γιατί έχετε πράγματι μια λειτουργία! Προσέξτε αυτούς που λαμβάνουν το πρόγραμμα.» “

“Όσοι χορεύουν στο TikTok είναι καθυστερημένοι. Ο καλύτερος δείκτης για το γιατί δεν πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για νέους. Εάν αυτά τα παιδιά έχουν 15% IQ, αυτά τα τηλέφωνα έχουν μειωθεί στο 5%.”

“Ο διασημότερος ιδιοκτήτης της αλυσίδας κεμπάπ στην Τουρκία ξυλοδαρμό νεκρών ζώων. Αλλά υπάρχει μια τελετουργική θρησκευτική σφαγή μας. Πρέπει να τα πάρετε στο ψυχιατρείο.”

“Η Corona δεν μείωσε τη λίμπιντο μου. Το επίπεδο τεστοστερόνης μου είναι πολύ υψηλό. Αλλά η χοληστερόλη μου είναι επίσης υψηλή. Πεθαίνεις από κάποιον, κάνεις αγάπη περισσότερο από κάποιον. Η τεστοστερόνη μειώνεται σε εκείνους που κάνουν πολύ αθλήματα, τα οιστρογόνα αυξάνονται. Η λίμπιντο μειώνεται. Τα θηλαστικά είναι άντρες.”

“Κοίταξα σε μια συνέντευξη που δεν μπορώ να δώσω τον τίτλο που ήθελα. Είπα,” Έφυγα από σέξι. “Στη συνέχεια, ο Selin με άφησε. Είπε,” Δεν είμαι με έναν άνδρα έτσι. “Ενώ ήταν ένα αστείο. Μιλάμε για όλα, απλά δεν μπορούμε να αστειευόμαστε για το σεξ.”

.Source