Το Jet2 ανακοινώνει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών του 2021 και 2022 καθώς αυξάνεται η ζήτηση

Καθώς οι περιορισμοί του coronavirus συνεχίζουν να χαλαρώνουν, πολλοί Βρετανοί κοιτάζουν μπροστά όταν μπορούν να κάνουν κράτηση για καλοκαιρινές αποδράσεις.

Η Jet2holidays, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου σε προορισμούς σε όλη τη Μεσόγειο και τα Κανάρια Νησιά, λέει ότι δέχεται ισχυρή ζήτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2022.

Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, τα δεδομένα κρατήσεων από το Jet2holidays διαπίστωσαν ότι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη κάνει κράτηση σε κάποιο καλοκαιρινό ήλιο για το επόμενο έτος σε σύγκριση με την ίδια περίοδο των προηγούμενων ετών.

Όλοι οι προορισμοί βιώνουν επί του παρόντος μια αύξηση της ζήτησης για το επόμενο καλοκαίρι, με την Τουρκία, την Κύπρο και την Ελλάδα να αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλής.

Και ως αποτέλεσμα της έλλειψης διακοπών κατά τη διάρκεια της πανδημίας – με τις διακοπές που εξακολουθούν να απαγορεύονται – τα δεδομένα από το Jet2holidays δείχνουν επίσης ότι οι πελάτες αντισταθμίζουν αυτό και κάνουν κράτηση για αποδράσεις 5 αστέρων.

Τα δεδομένα αποκαλύπτουν επίσης ότι οι πελάτες της κάνουν κράτηση για διακοπές και για αυτό το καλοκαίρι, με την εταιρεία να βλέπει αύξηση στις κρατήσεις για πακέτα διακοπών από τον Ιούλιο, η οποία συνεχίζεται μέχρι τις υπόλοιπες σχολικές διακοπές και το καλοκαίρι του 2021.

Εγγραφείτε στο δωρεάν καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο HertsLive παρακάτω για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα απευθείας στα εισερχόμενά σας.

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ειδήσεις από το Hertfordshire, το ενημερωτικό δελτίο HertsLive είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Η ενημέρωση δύο φορές την ημέρα θα παρέχει τις κορυφαίες ειδήσεις και δυνατότητες απευθείας στα εισερχόμενά σας.

Επιλέγουμε τις πιο σημαντικές ιστορίες της ημέρας για να συμπεριληφθούν στο ενημερωτικό δελτίο, συμπεριλαμβανομένων εγκλημάτων, ειδησεογραφικών ειδήσεων, μεγάλων διαβάσεων, κυκλοφορίας και ταξιδιού, ειδών φαγητού και ποτού και πολλά άλλα.

Η εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο είναι απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ εδώ και να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση email σας.

Είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε τα νέα που σας ενδιαφέρουν από το HertsLive.

Το Jet2holidays είναι έτοιμο να λειτουργήσει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2022 με περισσότερους από 70 προορισμούς ήλιων και πόλεων προς πώληση από τις δέκα βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σε απάντηση στην ισχυρή και συνεχιζόμενη ζήτηση από τους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου που θέλουν να ξεφύγουν το επόμενο καλοκαίρι, ο ταξιδιωτικός πράκτορας ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη πτήσεων και διακοπών στη Σαρδηνία και τη Σικελία για το επόμενο καλοκαίρι.

Η προσθήκη των δύο ιταλικών νησιών σημαίνει ότι υπάρχουν έξι ολοκαίνουργιοι προορισμοί προς πώληση για το καλοκαίρι 22 με το Jet2.com και το Jet2holidays, εκτός από τη Σαρδηνία και τη Σικελία, συμπεριλαμβανομένων της Τουλούζης, της Ισλανδίας, της Τιβάτ (Μαυροβούνιο) και της Αθήνας.

Οι εταιρείες έχουν επίσης προσθέσει περισσότερες πτήσεις και διακοπές σε ένα ευρύ φάσμα δημοφιλών προορισμών όπως τα Κανάρια Νησιά, ηπειρωτική Ισπανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Ελλάδα και Κύπρος.

Εκτός από την προστασία της ATOL, οι πελάτες μπορούν επίσης να βιώσουν και να απολαύσουν την VIP εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας, η οποία έχει δει επανειλημμένα το Jet2holidays να κερδίζει διακρίσεις υψηλού προφίλ, όπως το Who; Προτεινόμενη κατάσταση παρόχου.

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays είπε: «Υπάρχει μια τεράστια επιθυμία μεταξύ των παραθεριστών του Ηνωμένου Βασιλείου να ξεφύγουν στις διακοπές τους και αυτό είναι σαφές στην απαίτηση τόσο για τις καλοκαιρινές 21 όσο και τις καλοκαιρινές 22 διακοπές.

“Οι πελάτες συνεχίζουν να κοιτάζουν μπροστά με πραγματική εμπιστοσύνη και, καθώς και να κάνουν κράτηση στην απόδραση τους για αυτό το καλοκαίρι, είναι σαφές από τα δεδομένα των κρατήσεων ότι επιδιώκουν επίσης να διασφαλίσουν αυτές τις σημαντικές διακοπές για το καλοκαίρι 22, με το πακέτο μας που προστατεύεται από την ATOL διακοπές που αποδεικνύονται ότι ταιριάζουν τέλεια σε αυτές.

“Όλα τα οφέλη των πακέτων διακοπών που απολαμβάνουν οι πελάτες μέσω της κράτησης με το Jet2holidays, σε συνδυασμό με την ανάγκη για τους ανθρώπους να δώσουν κάτι στον εαυτό τους, αποδεικνύεται εξαιρετικά ελκυστικό και αυτό πυροδότησε την έντονη ζήτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές των 22 πακέτων.

Πρόσθεσε: “Όπως πάντα, ανταποκριθήκαμε σε αυτό το αίτημα προσθέτοντας περισσότερους προορισμούς στην προσφορά μας για το καλοκαίρι 22 και θέτοντας επιπλέον πτήσεις και διακοπές στα πιο δημοφιλή σημεία ηλιοφάνειας.

“Αυτή η τεράστια επιλογή, παράλληλα με το γεγονός ότι όλες οι πακέτα διακοπών μας προστατεύονται από την ATOL και διαθέτουν βραβευμένη εμπειρία πελάτη, σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ κοιτάζουν μπροστά και έχουν ήδη κάνει κράτηση για αυτήν την πολύ σημαντική απόδραση του καλοκαιριού 22”.

.Source