Το Jet2 αποκαλύπτει νέα hotspot διακοπών προς πώληση για το καλοκαίρι του 2022

Η Jet2 αποκάλυψε έξι νέους προορισμούς διακοπών προς πώληση για το καλοκαίρι του 2022.

Σε απάντηση στην «ισχυρή» ζήτηση για διακοπές το επόμενο καλοκαίρι, ο ταξιδιωτικός πράκτορας ανακοίνωσε έναν αριθμό νέων προορισμών για παραθεριστές που θα κάνουν κράτηση.

Πρόσφατα ανακοίνωσαν την έναρξη πτήσεων και διακοπών στα δημοφιλή σημεία της Σαρδηνίας και της Σικελίας για το επόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα με τα δύο ιταλικά νησιά, υπάρχουν επίσης προορισμοί για Τουλούζη, Ισλανδία, Tivat και Αθήνα.

Υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα εκδρομών προς τα Κανάρια Νησιά, την ηπειρωτική Ισπανία, την Πορτογαλία, την Τουρκία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα δεδομένα από τις κρατήσεις του Jet2Holidays δείχνουν ότι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάνει κράτηση για καλοκαιρινό ήλιο για το επόμενο έτος από το συνηθισμένο, πιθανώς λόγω της πανδημίας

Από όλους τους προορισμούς, η Τουρκία, η Κύπρος και η Ελλάδα βγαίνουν στην κορυφή ως τα πιο δημοφιλή σημεία για το επόμενο καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού 2022, ο φορέας εκμετάλλευσης θα έχει ένα πρόγραμμα για περισσότερους από 70 προορισμούς ηλιόλουστων και πόλεων προς πώληση στις δέκα βρετανικές βάσεις του.Αεροδρόμιο Λονδίνου Σάουθεντ
Αεροδρόμιο Λονδίνου Σάουθεντ

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays είπε: «Υπάρχει μια τεράστια επιθυμία μεταξύ των παραθεριστών του Ηνωμένου Βασιλείου να ξεφύγουν στις διακοπές τους και αυτό είναι σαφές στην απαίτηση τόσο για τις καλοκαιρινές 21 όσο και τις καλοκαιρινές 22 διακοπές.

“Οι πελάτες συνεχίζουν να κοιτάζουν μπροστά με πραγματική εμπιστοσύνη και, καθώς και να κάνουν κράτηση στην απόδραση τους για αυτό το καλοκαίρι, είναι σαφές από τα δεδομένα των κρατήσεων ότι επιδιώκουν επίσης να διασφαλίσουν αυτές τις σημαντικές διακοπές για το καλοκαίρι 22, με το πακέτο μας που προστατεύεται από την ATOL διακοπές που αποδεικνύονται ότι ταιριάζουν τέλεια σε αυτές.

“Όλα τα οφέλη των πακέτων διακοπών που απολαμβάνουν οι πελάτες μέσω της κράτησης με το Jet2holidays, σε συνδυασμό με την ανάγκη για τους ανθρώπους να προσφέρουν κάτι στον εαυτό τους, αποδεικνύεται εξαιρετικά ελκυστικό και αυτό τροφοδότησε την έντονη ζήτηση για τις καλοκαιρινές 22 πακέτες διακοπών”

Δείτε τι υπάρχει κοντά σας:

Πρόσθεσε: «Όπως πάντα, ανταποκριθήκαμε σε αυτό το αίτημα προσθέτοντας περισσότερους προορισμούς στην προσφορά μας για το καλοκαίρι 22 και θέτοντας επιπλέον πτήσεις και διακοπές στα πιο δημοφιλή σημεία ηλιοφάνειας.

“Αυτή η τεράστια επιλογή, παράλληλα με το γεγονός ότι όλες οι πακέτα διακοπών μας προστατεύονται από την ATOL και διαθέτουν βραβευμένη εμπειρία πελάτη, σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ κοιτάζουν μπροστά και έχουν ήδη κάνει κράτηση για αυτήν την πολύ σημαντική απόδραση του καλοκαιριού 22”.

.Source