Το Kanal Istanbul είναι ένα μεγάλο έργο προδοσίας. δίνουν λογαριασμό

Ο Πρόεδρος της IMM Ekrem İmamoğlu, “Είτε το θέλετε είτε όχι, θα κάνουμε το Kanal Istanbul” Επέκρινε τον Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. ΙΜΜ «μεγάλη προδοσία» Οι εταιρείες που θα διαγωνιστούν για το έργο που περιέγραψε ως «θα είναι υπόλογος ενώπιον του νόμου» ενώ ηχογραφούν, και οι πολιτικοί «δεν θα επιβιώσει ζητώντας συγχώρεση» δηλωθείς.

Θα διεξαχθεί διαγωνισμός φέτος για το έργο τεχνητής πλωτής οδού Kanal Istanbul, το οποίο θα συνδέσει τη Μαύρη Θάλασσα και τη Θάλασσα του Μαρμαρά παράλληλα με το Βόσπορο. Η αντιπολίτευση αντιτίθεται στην κατασκευή καναλιών.

Οι αντίπαλοι του Ερντογάν στο έργο «Ατατούρκ και εχθρός της δημοκρατίας» δήλωσε, επιτέλους λέγοντας ότι οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί, ο διαγωνισμός θα γίνει σύντομα και θα τεθούν τα θεμέλια, “Θα το κάνουμε είτε θέλετε είτε όχι.” αυτός είπε.

«Κανάλι σκυροδέματος»

Ο ğmamoğlu απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τα λόγια του Ερντογάν κατά τη διάρκεια του προγράμματος του σήμερα.

Ğmamoğlu, «η επιμονή σε ένα μεγάλο έργο προδοσίας συνεχίζεται» Δηλώνει για το Kanal Istanbul «Είναι ένα άτυπο έργο. Είναι ένα συγκεκριμένο κανάλι ” είπε.

Πρόεδρος IMM, «Όσοι ακολουθούν το έργο Kanal Istanbul αυτές τις μέρες δεν θα μπορούν να ξεφύγουν με συγχώρεση στο μέλλον. Δίνουν το λογαριασμό τους ενώπιον του νόμου “ μίλησε.

Η δήλωση του ğmamoğlu έχει ως εξής:

* Οι ατυχείς εξηγήσεις συνεχίζονται. Στην πραγματικότητα, θέλουμε κάθε δεκάρα της χώρας μας να αξιολογείται σωστά. Στην πραγματικότητα, πρέπει να μιλήσει για το τι σημαίνει το εγχώριο και το εθνικό σχέδιο, το οποίο παράγει ακριβώς αυτόν τον τρόπο. Μερικοί άνθρωποι το περιφρονούν αυτό, αλλά αυτή είναι η πιο ιερή στιγμή της ενότητας της κοινωνίας και της αντανάκλασης της προστιθέμενης αξίας παράγοντας στους πολίτες. Δυστυχώς όμως, η επιμονή για ένα μεγάλο έργο προδοσίας συνεχίζεται στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα άτυπο έργο. Είναι ένα συγκεκριμένο κανάλι. Δεν σημαίνει τίποτα άλλο

«Θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος»

* Θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος για να αποτρέψουμε το μη εθνικό σχέδιο.

* Και ένα άλλο πράγμα που μας ενοχλεί «Αύριο θα χτυπήσουμε το σκάψιμο, θα ξεκινήσουμε αυτό το καλοκαίρι. Θα ξεκινήσουμε στα τέλη του καλοκαιριού, θα το κάνουμε είτε θέλετε είτε όχι, θα το κάνουμε παρά να κληθούν. Το ακούμε αυτό εδώ και δυόμισι τρία χρόνια. Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής, αυτή η μορφή δήλωσης πρέπει να αμφισβητείται ψυχολογικά. Δεν είναι μια όμορφη ψυχολογία. Είναι αδύνατο να κατανοήσουμε μια κατανόηση που επιμένει, ενεργεί με αυτόν τον τρόπο, αγνοεί τον πολίτη και αγνοεί τα χρήματα του πολίτη. Θα πρέπει να εξεταστεί ψυχολογικά. Και δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε τόσο πολύ. Ελάτε λοιπόν, χτυπήστε το σκάψιμο αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε ξεκινήστε. Σαν αστείο.

* Κοίτα, αγωνιζόμαστε με την ασθένεια, αγωνιζόμαστε με προβλήματα. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να κατανοήσουμε αυτήν την επιμονή σε αυτήν τη συγκεκριμένη διαδικασία καναλιών. Στέκομαι πίσω από τη λέξη που είπα μέχρι το τέλος. «Κύριε, ο πολίτης μας μπορεί να μας συγχωρήσει. Δυστυχώς, σας προδώσαμε. Δυστυχώς προδώσαμε, εξαπατήσαμε ” Κρίσεις όπως συνέβη στο παρελθόν. Αυτές οι λέξεις δεν έχουν καμία αξία για εμάς στο μέλλον. Ας ελπίσουμε ότι, μετά από λίγα χρόνια, η διοίκηση αυτής της χώρας θα έχει μια διαδικασία βασισμένη στην αξία στη λογική τους.

«Δίνουν λογαριασμό ενώπιον του νόμου»

* Όσοι ακολουθούν το έργο Kanal Istanbul σήμερα δεν θα μπορούν να τους ξεφορτωθούν με συγχώρεση στο μέλλον. Δίνουν το λογαριασμό τους ενώπιον του νόμου. Εκείνοι που πληρώνουν για αυτήν την εργασία σήμερα ή “Ήταν μια προσφορά, τι θα κάνουμε, προσπαθήσαμε να το πάρουμε” Εκείνοι που λένε, δεν μπορούν απλά να βγουν από τη διαδικασία.

* Ένα ζήτημα που οι πολίτες αντιτίθενται τόσο πολύ στο νόμο. αλλά προειδοποιώ τους τομείς σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Αυτή η προειδοποίηση δεν είναι επικεφαλής του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης. Το κάνω ως πολίτης Ekrem İmamoğlu. Ως πολίτης, έχω δικαίωμα σε αυτό. Ακριβώς όπως δεν θέλω να σπαταληθούν τα δισεκατομμύρια των πόρων αυτού του έθνους, δεν θέλω να σπαταληθεί καθόλου ο πόρος της Κωνσταντινούπολης. Επομένως, κανείς δεν μπορεί πλέον να προδώσει την Κωνσταντινούπολη. Οι πολίτες μας επέλεξαν να μην το πράξουμε το 2019. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν και κάνουν επίμονες προτάσεις πρέπει επίσης να εξεταστούν ψυχολογικά.

.Source