Το KTOEÖS αναλαμβάνει δράση ενώπιον του Υπουργείου Παιδείας σήμερα

Το KTOEÖS αναλαμβάνει δράση ενώπιον του Υπουργείου Παιδείας σήμερα

Το KTOEÖS θα κάνει μια δήλωση ενώπιον του υπουργείου σήμερα, υποστηρίζοντας ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει κάνει σχέδια για την περίοδο μετά το διάλειμμα του εξαμήνου.

Το KTOEÖS αναλαμβάνει δράση ενώπιον του Υπουργείου Παιδείας σήμερα

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Η Τουρκική Ένωση Δασκάλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κύπρου (KTOEÖS) θα κάνει ένα δελτίο τύπου σήμερα στις 11:00 μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας.

Το διοικητικό συμβούλιο του KTOEÖS έκανε γραπτή δήλωση, υποστηρίζοντας ότι παρόλο που η πρώτη εβδομάδα του διαλείμματος του εξαμήνου έχει τελειώσει, δεν υπάρχει προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο και είπε: “Η αβεβαιότητα, η έλλειψη προγραμματισμού και η πρόβλεψη προκαλούν τόσο την ανασφάλεια όσο και το άγχος στους γονείς, τους μαθητές και τους δασκάλους μας.”

Η KTOEÖS επέστησε την προσοχή στα ακόλουθα σημεία στη δήλωσή της:

Υπουργός Παιδείας κ. Ώριμος θείος Ανακοίνωσε ότι η ενδιάμεση αργία, που θα πρέπει να γίνει τον Φεβρουάριο, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4-18 Ιανουαρίου, λόγω της αύξησης των επιδημικών περιπτώσεων, με τη γνώμη του ανώτατου συμβουλίου υγείας. Ωστόσο, παρά το τέλος της πρώτης εβδομάδας των διακοπών, το Υπουργείο δεν έχει αποκαλύψει σχέδια σχετικά με τον ακαδημαϊκό σχεδιασμό, τον καθαρισμό των σχολείων για την πανδημία, την απολύμανση, την υγιεινή, τις εξετάσεις PCR και τα εμβόλια που πρέπει να γίνουν για την επόμενη περίοδο.

Η αβεβαιότητα, η έλλειψη προγραμματισμού και η διορατικότητα προκαλούν δυσπιστία και άγχος στους γονείς, τους μαθητές και τους δασκάλους μας. “

Άλλες ειδήσεις ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

.Source