Το KTSYD cup CIU’s…

Το KTSYD cup CIU's…

Ο τελικός αγώνας του Τούρκου Συλλόγου Αθλητικών Συγγραφέων Κύπρου στο χάντμπολ παίχτηκε μεταξύ CIU και Özgür Adımlar. Η CIU έγινε ιδιοκτήτης του κυπέλλου KTSYD.

Το KTSYD cup CIU's…

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ο ημιτελικός αγώνας στην κατηγορία ανδρών διεξήχθη χθες (Κυριακή 10 Ιανουαρίου) στο Κύπελλο Χάντμπολ KTSYD, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Τούρκων Αθλητών Συγγραφέων Κύπρου (KTSYD) και την Ομοσπονδία Χάντμπολ TRNC.

Νίκησε το MGA στους ημιτελικούς στον τελικό αγώνα που έπαιξε στο CIU Arena στο Haspolat Διεθνές Πανεπιστήμιο Κύπρου (CIU) και ο Özgür Adımlar που νίκησε τον Levent ήρθαν αντιμέτωποι.

Το πρώτο μισό της οργάνωσης διοργανώθηκε με τη συμβολή του TRNC Telsim 21-16 CIUΠροέκυψε η ανωτερότητα. Γρήγορη εκκίνηση στη δεύτερη φάση CIUΈγινε πρωταθλητής του KTSYD Handball Cup κερδίζοντας τον αγώνα 41-26 με διαδοχικούς πόντους.

Ποιος συνέβαλε σημαντικά στη νίκη της ομάδας του με την επιτυχή απόδοσή του στον τελικό αγώνα του κυπέλλου CIUΟ Berkman Ayalılar από την Τουρκία έλαβε το βραβείο “Uhlsport Man of the Match”.

Πρωταθλητής μετά τον αγώνα CIUΟ δεύτερος Manzgür Adımlar, Uhlsport Man of the Match έλαβε τα τρόπαια και μετάλλια από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Bahadır Ayhan, τον Πρόεδρο του KTSYD Burhan Gürkan και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του KTSYD Çilen Ulusoy.

Άλλες ειδήσεις ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

.Source