Το KTSYD Handball Cup ολοκληρώθηκε

Ο τελικός αγώνας στην κατηγορία ανδρών παίχτηκε χθες (Κυριακή 10 Ιανουαρίου) στο Κύπελλο Χάντμπολ KTSYD, που διοργανώθηκε από την Ένωση Τουρκικών Αθλητικών Συγγραφέων Κύπρου (KTSYD) και την Ομοσπονδία Χάντμπολ TRNC

Στον τελικό αγώνα που έπαιξε στο CIU Arena στο Haspolat, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Κύπρου (CIU) νίκησε τη MGA στους ημιτελικούς και ο Özgür Adımlar, ο οποίος νίκησε τη Levent, αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλο.

Στον τελικό του οργανισμού που διοργανώθηκε με τη συμβολή του TRNC Telsim, η πρώτη περίοδος έληξε με το πλεονέκτημα των 21-16 CIU Η CIU, η οποία ξεκίνησε γρήγορα το δεύτερο ημίχρονο, κέρδισε τον αγώνα 41-26 με διαδοχικούς πόντους και έγινε ο πρωταθλητής του KTSYD Handball Cup.

Ο Berkman Ayalılar από το CIU, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στη νίκη της ομάδας του με την επιτυχημένη απόδοσή του στον τελικό αγώνα στο κύπελλο, κέρδισε το “Uhlsport Man of the Match Award”.

Μετά τον αγώνα, ο πρωταθλητής CIU, το δεύτερο Ozgur Steps, ο Uhlsport The Man of the Match έλαβε κύπελλα και μετάλλια από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Bahadır Ayhan, τον Πρόεδρο του KTSYD Burhan Gürkan και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου KTSYD Çilen Ulusoy.

.Source