Το Mauricio είναι θετικό για τον δημοσιογράφο Coronavirus Cyprus

Η απουσία του Mauricio από την επιστροφή του Παναθηναϊκού χθες ήταν απολύτως δικαιολογημένη, καθώς είχε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Όχι … τελείωσε, δεν συνέβη τίποτα περίεργο. Όπως έγινε γνωστό, στο δεύτερο μισό της Τετάρτης, ο βραζιλιάνος μέσος μολύνθηκε με τον κοραναϊό, συνεχίζει να μένει στην πατρίδα χωρίς συμπτώματα.

Ο μέσος Trifilio ανακάλυψε αυτήν την εξέλιξη ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα. Δοκίμασε θετικό, το οποίο πρέπει να είναι αρνητικό για να μπορεί να επιβιβασθεί σε αεροπλάνο. Έκανε ένα τη Δευτέρα το βράδυ, βγήκε επίσης θετικός, οπότε θα παραμείνει στην πατρίδα του, θα περάσει άλλη δοκιμή την επόμενη εβδομάδα. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτης Αλεξανδροπούλος, ακολουθώντας την καθιερωμένη διαδικασία.

Η επιστροφή στην Αθήνα θα ξεκινήσει μόνο αν το τεστ είναι αρνητικό, οπότε σίγουρα θα χάσει τα παιχνίδια με τους “Asteras Tripolis”, “Apollon” և “AEL”.

Συγχρόνως, ο Δημήτρης Κορμπέλης απουσιάζει, և αυτή η κατάσταση μόνο … προκαλεί πονοκέφαλο στη Laszlo Bologna στην αρχή του δεύτερου γύρου.

Πηγή: gazzetta.gr

Source