Το Merit Turizm σταματά τις δραστηριότητες του TRNC Hotels! MERIT Κοινή χρήση

Η διαδικασία που βιώθηκε σε όλο τον κόσμο σχετικά με την πανδημία COVID-19 συνεχίζεται παρόμοια στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου. Πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν λάβει αποφάσεις περί κλεισίματος και καραντίνας κατά του κοροναϊού, ο οποίος έχει μεταλλαχθεί και έχει βρεθεί ότι εξαπλώνεται πιο γρήγορα. Στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, οι διαδικασίες καραντίνας που εφαρμόστηκαν στην είσοδο των ξενοδοχείων αναδιατάχθηκαν. Merit Turizm Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi, η οποία ανέφερε την προαναφερθείσα κατάσταση με δήλωση στην πλατφόρμα δημόσιας αποκάλυψης KAP · Δήλωσε ότι η αποδοχή των πελατών στα ξενοδοχεία του στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου σταμάτησε. Μπορείτε να περιηγηθείτε εδώ για μια λίστα εταιρειών ανά τομείς χρηματιστηρίου.

Η Merit Turizm σταμάτησε τις δραστηριότητές της μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας της TRNC Hotels!

Στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου · 3 (τρεις) ημερών μη καραντίνα εγγραφές, οι οποίες εφαρμόζονται σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας, έχουν αλλάξει σε 10 (δέκα) ημέρες καραντίνας. Με αυτήν την απόφαση, η αποδοχή των πελατών στα ξενοδοχεία της Merit Turizm στην ΤΔΒΚ σταμάτησε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μετοχές της Merit Turizm διαπραγματεύονται στην Borsa İstanbul (BIST) με τον κωδικό MERIT και η εν λόγω κατάσταση μπορεί να προκαλέσει διαφορά στην κατάσταση εσόδων και εξόδων της εταιρείας, έγινε δήλωση στην πλατφόρμα δημόσιας αποκάλυψης (KAP).

Μετά την απόφαση που έλαβε το Υπουργείο Υγείας της ΤΔΒΚ τον Οκτώβριο του 2020 για τριήμερη περίοδο μη καραντίνας, τα ξενοδοχεία του Merit Turizm στο νησί έγιναν δεκτά. Μετά την τελική απόφαση που έλαβε η διεύθυνση του ξενοδοχείου κατά της απόφασης του Υπουργείου Υγείας της ΤΔΒΚ, η αποδοχή του πελάτη αναβλήθηκε για μια αβέβαια και μεταγενέστερη ημερομηνία

Nilgun Cigerci

Nilgun Cigerci

Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο Adnan Menderes, Τμήμα Επιστημών και Λογοτεχνίας, Τμήμα Μαθηματικών. Ταυτόχρονα, έχω μεγάλο ενδιαφέρον για την οικονομία και βελτιώνω συνεχώς τον εαυτό μου σε αυτόν τον τομέα. Γράφω τρέχοντα νέα και οικονομικά άρθρα στο Finanstaksi.com. Αυτό που γράφω εδώ δεν καλύπτεται από συμβούλους επενδύσεων. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις και τις απόψεις σας μέσω της ενότητας σχολίων παρακάτω ή από την ενότητα επαφών του ιστότοπού μας. Οι πληροφορίες, τα σχόλια και οι συστάσεις που περιέχονται εδώ δεν εμπίπτουν στο πεδίο της παροχής συμβουλών για επενδύσεις. Η επενδυτική συμβουλευτική υπηρεσία προσφέρεται στο πλαίσιο συμφωνίας συμβούλων επενδύσεων που θα υπογραφεί μεταξύ μεσιτικών εταιρειών, εταιρειών διαχείρισης χαρτοφυλακίου, τραπεζών που δεν δέχονται καταθέσεις και του πελάτη. Αυτό που γράφεται σε αυτήν τη σελίδα είναι μόνο προσωπικές απόψεις. Αυτές οι προβολές ενδέχεται να μην είναι κατάλληλες για τις οικονομικές σας καταστάσεις και τις προτιμήσεις απόδοσης κινδύνου. Επομένως, οι επενδύσεις δεν πρέπει να γίνονται με βάση τις πληροφορίες και τα άρθρα αυτής της σελίδας.

Source