Το Montreux ήταν ένα όχημα, αλλά ο κύριος στόχος ήταν διαφορετικός! – Συγγραφείς – Αποτέλεσμα TOSUN

104 συνταξιούχοι θαυμαστές εξέδωσαν δήλωση κουνώντας το δάχτυλό τους στην εξουσία.

Χρήση γλώσσας κοιτάζοντας προς τα κάτω το έθνος ήταν μια γλώσσα που ήθελε να προσαρμοστεί σε αυτό που επέλεξε το έθνος. Εάν το είχαν δημοσιεύσει μέρα και νύχτα, θα εξακολουθούσε να έχει αντιδράσει.

Όταν οι υπογράφοντες έγιναν θαυμαστές, αναζήτησαν και βρήκαν μια δικαιολογία για το επάγγελμά τους. Συμφωνία Montreux.

Είναι αλήθεια ότι οι θαυμαστές πρέπει να είναι ειδικοί. Αλλά η έρευνα που ξεκίνησε από το εισαγγελέα αποκάλυψε ότι οι θαυμαστές – είμαι πέρα ​​από εκείνους που σκέφτονται διαφορετικά – ο κύριος στόχος από τον ναύαρχο που φοράει τουρμπάνι κουνώντας ένα δάχτυλο στη δύναμη.

Χρησιμοποίησαν το Montreux ως όχημα. Με βάση τη φωτογραφία ενός ενεργού ναύαρχου που φορούσε τουρμπάνι και ρόμπα, σκοπός τους ήταν να βάλουν θέση στη διείσδυση οργανισμών που μοιάζουν με FETO στο στρατό.

Η συγγνώμη τους είναι μεγαλύτερη από τα αδικήματά τους.

Δεν μπορούν να πουν, «Μας ενοχλούν οι θρησκευτικοί αξιωματικοί», αλλά να κουνάμε το δάχτυλό τους στη δύναμη. Χρησιμοποιούν το FETO ως δικαιολογία.

Περάσαμε μια τουρμπίνα με ρόμπα. Ποιο μέλος της FETO θεωρήθηκε αξιωματικός που φοράει καπάκι; Αφήστε το κρανίο, ποιο μέλος της FETO εμφανίστηκε ενώ ο αστυνομικός προσευχήθηκε;

Αξιωματικοί του FETO ότι δεν προσεύχονται καν Γνωρίζει κανείς ότι έπαιρνε ακόμη και αλκοόλ, ώστε να μην αμφισβητηθεί, ότι κρύφτηκαν βάζοντας μπουκάλια αλκοόλ μπροστά από τις πόρτες του διαμερίσματος και προσποιούμενος ότι ήταν Κεμαλιστής;

FETÖ Κυριολεκτικά κοσμήματα διεισδύθηκαν εμφανιζόμενοι Κεμαλιστές.

Ο ναύαρχος, του οποίου η φωτογραφία της τουρμπίνας ρόμπας σερβίρεται στα μέσα ενημέρωσης, δεν βρίσκεται στους στρατώνες, όχι στην τελετή, όχι στο δρόμο, αλλά σε κλειστό μέρος, φορώντας τουρμπάνι και ρόμπα στην πλάτη του. Ποιο είναι το έγκλημα αυτού;

Εάν το τουρμπάνι είναι έγκλημα, είναι απαραίτητο να αφήσετε όλους τους ιμάμηδες, ειδικά τον επικεφαλής των θρησκευτικών υποθέσεων.

Δεν φοράει ρόμπα τουρμπάνι ενώ προσεύχεται σε εσωτερικούς χώρους, αλλά αυτός υπηρεσία φωτογραφικών μέσων αυτό είναι το κύριο θέμα που πρέπει να συζητηθεί.

Δεν είναι καν απαραίτητο να μιλάμε για έναν μουσουλμάνο που κάνει προσευχή στο εσωτερικό, φορώντας τουρμπάνι. Είναι η ιδιωτική ζωή αυτού του ατόμου. Το κύριο πράγμα που πρέπει να μιλήσουμε είναι ότι η ιδιωτική ζωή σερβίρεται στα μέσα ενημέρωσης.

Όποιος έδωσε αυτή τη φωτογραφία στα μέσα ενημέρωσης είχε τη νοοτροπία της διαδικασίας της 28ης Φεβρουαρίου. είναι προκλητικός.

Ναύαρχοι, οι οποίοι εξέδωσαν μια δήλωση, αποκάλυψαν επίσης τη στάση τους απέναντι στις αξίες αυτού του έθνους με το πρόσχημα ενός τουρμπάνι.

Οι πραγματικές ενοχλήσεις των θαυμαστών Hearth του Προφήτη στον στρατό ξέρει ως είναι η ευσέβεια των αξιωματικών.

Ένας καπετάνιος που συμμετείχε στην εκστρατεία της Κύπρου, «Όλοι που συμμετείχαν στον πόλεμο ήταν καταθλιπτικοί, εκτός από τους αξιωματικούς και τους στρατιώτες που πίστευαν στον Θεό και στο μέλλον. “ αυτός είπε.

Η στρατιωτική θητεία είναι ένα επάγγελμα πρόσωπο με πρόσωπο με θάνατο. Ο θάνατος είναι η απώλεια της σύνδεσης κάποιου με τον κόσμο. Για εκείνους που δεν πιστεύουν στο μέλλον, ο θάνατος δεν είναι τίποτα. Ο μουσουλμάνος πιστεύει ότι αυτός που πέθανε για την υπεράσπιση της χώρας και του επόμενου είναι μάρτυρας και είναι δεμένα τα μάτια στον πόλεμο.

Ένας μουσουλμάνος υπακούει στις εντολές του Αλλάχ και αποφεύγει τις απαγορεύσεις του. Είναι μια από τις εντολές της προσευχής, είναι η πιο σημαντική. Είναι ο πυλώνας της θρησκείας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό από το να προσεύχεσαι για έναν μουσουλμάνο ανεξάρτητα από το επάγγελμα και το βαθμό του. Ειδικά Στην Αίθουσα του ΠροφήτηΕιδικά αν φέρει τον τίτλο του Mehmetçik με την έννοια του Muhammedcik.

Τουρμπάνι και ρόμπα Δεν είναι προϋπόθεση προσευχής Ωστόσο, εάν φοράει τουρμπάνι, με βάση το τεκμήριο ότι η προσευχή που έγινε με τουρμπάνι είναι 25 φορές πιο ικανοποιητική από εκείνη που εκτελείται χωρίς τουρμπάνι, δεν υπάρχει λόγος να του πει. Όσο πιο φυσιολογικό είναι να φοράτε ιράμ στο χατζ και το umrah, τόσο πιο φυσιολογικό είναι να φοράτε ένα τουρμπάνι με ρόμπα στην προσευχή. Επομένως, το τουρμπάνι και η ρόμπα του ναύαρχου, που κάνει προσευχή στο εσωτερικό, βρίσκονται ανάμεσα σε αυτόν και τον Αλλάχ. Δεν αφορά κανέναν.

Εκείνοι που συνηθίζουν στο ΛΟΑΤ απορρίπτονται από την κοινωνία, αλλά είναι άβολα όταν βλέπουν το τουρμπάνι, ανεξάρτητα από την τάξη και την τάξη, είναι αυτοί που υποτιμούν το έθνος και τις αξίες του. ξένη για τη δική του κοινωνία κύκλους.

Η Τουρκία δεν είναι πλέον η παλιά Τουρκία. Η περίοδος κηδεμονίας έχει τελειώσει. Η Τουρκία έχει μια νέα συγχώνευση των εθνικών κρατών πραγματοποιείται.

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Αναφορά για να δώσει την ακόλουθη απάντηση είναι η επίσημη νέα Τουρκία: «Ο Σουλτάνος ​​Alpaslan Gazi Mustafa Kemal Atatürk φιλτράρεται από χιλιάδες χρόνια της ένδοξης ιστορίας μας. εθνικές ηθικές και επαγγελματικές αξίες από το στήθος του ευγενούς έθνους μας και Hearth του Προφήτη επίσης γνωστός ως Τουρκικές ένοπλες δυνάμειςΚαθορίζεται από τον Atatürk υπό το φως της λογικής και της επιστήμης · στο πλαίσιο του συντάγματος · νόμοι και αγαπητοί Σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου μας. υπό τις εντολές και την εντολή των διαταγμένων ανωτέρων και διοικητών · στη διάθεση του έθνους · Έχοντας επίγνωση των καθηκόντων και των ευθυνών του, είναι πάντα στη δουλειά του.

Τελεία.

Source