Το Near East University έλαβε το πιο επιτυχημένο βραβείο αφίσας βίντεο στο Διεθνές Κτηνιατρικό Συνέδριο

Οι επιστημονικές παρουσιάσεις των μελών της σχολής της Σχολής Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Near East στο 46ο Συνέδριο Κτηνιατρικής πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα με το 54ο Συνέδριο Φυσιολογίας και Παθολογίας των αναπαραγωγικών ασθενειών που πραγματοποιήθηκε στο διαδίκτυο στη Ζυρίχη.

Στο συνέδριο, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην αναπαραγωγή σε κατοικίδια ζώα, το Πανεπιστήμιο Near East πραγματοποιήθηκε με έξι επιστημονικές εργασίες και αφίσες. Δρ. Selim Aslan, καθηγητής Δρ. Kamil Seyrek İntaş, Assoc. Δρ. Fsfendiyar Darbaz, Αναπλ. Δρ. Osman Ergene και Asst. Ανάδοχος Δρ. Ο Serkan Sayıner το εκπροσώπησε.

Στο συνέδριο, Μέλος της Σχολής Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Near East, Τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας Δρ. Η αφίσα με τίτλο “Ανοσοαπόκριση στον πλακούντα σκύλων σε γεννήσεις που υποδεικνύονται με φυσιολογικά και αντι-αντιγόνα”, που ετοίμασε ο Selim Aslan σε συνεργασία με επιστήμονες από την Ελβετία, την Πολωνία και την Πορτογαλία, κέρδισε το πρώτο βραβείο ως “Η πιο επιτυχημένη αφίσα βίντεο” Στην έκθεση που παρουσιάστηκε, επεξηγήθηκε η σημασία της ισορροπημένης ανοσίας του πλακούντα στην εγκυμοσύνη του σκύλου. Στο συνέδριο πραγματοποιήθηκαν επίσης παρουσιάσεις σχετικά με ασθένειες στις διαδικασίες αναπαραγωγής και εγκυμοσύνης σκύλων, αγελάδων και φοράδων.

Πληροφορίες για τις ζωικές ασθένειες και την αναπαραγωγή

Κοντά στο Ανατολικό Πανεπιστήμιο της Κτηνιατρικής Σχολής Αναπληρωτής Πρύτανης Αναπλ. Δρ. Ο Isfendiyar Darbaz, στο συνέδριο, ενημέρωσε πολλά τρέχοντα θέματα όπως η βιοτεχνολογία στα κατοικίδια ζώα, η διαδικασία γέννησης, το άγχος και η αναπαραγωγή, ο έλεγχος της στειρότητας, η γενετική, η φροντίδα των νεογέννητων κουταβιών, η υγεία του μαστού και τα προβλήματα, η αναπαραγωγή και ασθένειες σε κατοικίδια και εξωτικά ζώα και συμπεριφορά προβλήματα που σχετίζονται με την αναπαραγωγή, δήλωσε ότι οι πληροφορίες κοινοποιήθηκαν. Ανάδοχος Δρ. Ο Ντάρμπαζ είπε, “Το διεθνές συνέδριο που πραγματοποιήθηκε συνέβαλε σημαντικά στην ανταλλαγή επιστημονικών γνώσεων που παράγονται στον τομέα της κτηνιατρικής.”

Έχοντας λάβει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Πιο επιτυχημένη αφίσα βίντεο» του συνεδρίου, ο καθηγητής Δρ. Ο Selim Aslan είπε στο συνέδριο, όπου οι κτηνίατροι και οι ερευνητές που εργάζονταν στον τομέα συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν πληροφορίες, καθώς η Σχολή Κτηνιατρικής Ιατρικής του Near East University, ήταν στην ευχάριστη θέση να εκπροσωπήσουν την TRNC με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Source