Το Panagiotou-H έγινε το αγαπημένο για τον τίτλο … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Νίκος Παναγιώτου μίλησε για τον αγώνα για τον τίτλο, αλλά και για το ζευγάρι των τελικών κυπέλλων.

Σε συνέντευξή του στο Sports FM, αρχικά δήλωσε ότι “μετά τα αποτελέσματα του τελευταίου αγώνα,” Omonia “και” Apollo “έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Η Ομόνοια είναι το πρώτο φαβορί. Απομένουν τρία παιχνίδια, τα οποία, αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε ένα ντέρμπι τίτλου στο GSP. Ο Ομόνοια έπαιζε εναντίον της Ανόρθωσης, ο οποίος είχε μόνο τις σκέψεις του στο παιχνίδι της Τετάρτης. Ήταν σοβαρός, μπόρεσε να πάρει ένα πολύ δυνατό τριπλό, που τον ένωσε στην πρώτη θέση. Στο παιχνίδι Ire Ireo, και οι δύο ομάδες γνώριζαν τακτικά τι μπορούσαν να πάρουν στο γήπεδο. «1: “Μετά το 0, έγινε ένα ανεξέλεγκτο παιχνίδι, η μπάλα ανέβηκε από το ένα γκολ στο άλλο.”

Σημείωσε επίσης ότι “στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων σημείωσε από πουθενά. Ο στόχος επιτεύχθηκε σε ένα στάδιο, το οποίο επιδίωξε ο Biseswar. Δυστυχώς για αυτόν και την AEL, η Βοζινία έκανε ένα λάθος που αποδείχθηκε μοιραίο. Με τον όμορφο στόχο του Danilo, η AEL μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Στο τέλος, η ώθηση με τον Yovanovitch θα μπορούσε να επιστρέψει με τον τίτλο. Ήταν μια πολύ δύσκολη λειτουργία. Αν ο Μάιος το είχε επενδύσει, θα είχε πάρει τον Απόλλωνα από το παιχνίδι τίτλου. “

Σημείωσε επίσης ότι “ο Απόλλωνας δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει έναν βαθμό. Η “Ομόνοια” μπορεί να χάσει ούτε ένα παιχνίδι, αλλά να μην χάσει από τον “Απόλλωνα”. Το παιχνίδι GSP πιθανότατα θα είναι το παιχνίδι τίτλου που παρακολουθούμε εδώ και πολλά χρόνια.

Όσον αφορά την επανάληψη του κυπέλλου, είπε: “Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα, γιατί αν μπορεί να σκοράρει, θα πρέπει να παραχωρήσει τρία γκολ για να μείνει εκτός του τελικού. Στον άλλο αγώνα, η Ανόρθωση έχει το πλεονέκτημα του τελικού. Το γεγονός ότι δεν παραδέχτηκε έναν στόχο είναι πολύ σημαντικό για μένα. Η ανορθωση μπορεί να σκοράρει σε οποιοδήποτε γήπεδο. Και εδώ είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στη σκακιέρα που κλίνει προς τον Τιμόρ. Οι προβλέψεις μου είναι ότι βλέπω τον τελικό Ανόρθωση-Ολυμπιακό. “

Source