Το Pentamer δημιουργείται στο Ηνωμένο Βασίλειο նոր “νέες αρχές” Βάσεις δεδομένων

Αρχάριοι και οι πρώτοι ένοχοι στο Κυπριακό είναι οι Βρετανοί. Η δική τους αποικιακή-νεο-αποικιακή πολιτική δημιούργησε ένα πρόβλημα που είχε χαρακτηριστεί ως «Κυπριακό» για σχεδόν έναν αιώνα.

  • Δημιουργήθηκε – μετριάζεται, όλο και περισσότερο με εξαπάτηση, με την απόρριψη της Βρετανίας ως αποικιακής αυτοκρατορίας, με την άσκηση του δικαιώματος αυτοδιάθεσης από το 82% Ελληνοκύπριο λαό.

Κατά τη διάρκεια της Βρετανικής κατοχής του 1878-1960, αυτό σήμαινε “ανοιχτή διεκδίκηση του νησιού από την πρώτη ημέρα της άφιξης των Βρετανών” στην ΕΝΩΣΗ της Κύπρου (ολόκληρο το νησί) με την Ελλάδα. Δηλαδή, η ένταξη της Μεγαλονήσου στο ελληνικό μας κράτος, όπως συνέβη με τα Ιόνια νησιά που καταλαμβάνουν οι Άγγλοι το 1864, ως τα Αγγλικά Δωδεκάνησα το 1947.

Το Κυπριακό Το πρόβλημα είναι η δημιουργία και η μέθοδος της Βρετανίας. Αυτό που δημιούργησε – ενάντια – εντελώς αφελής παράδοση στην «παραδοσιακή ελληνο-βρετανική φιλία» – Αθήνα στη δεκαετία του ’50, μετά από πρόσκληση της Τουρκίας στην Κύπρο: συμμετοχή.

  • Έτσι Διαίρει και βασίλευε, ακόμη και στο πλαίσιο της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ, ώστε η ίδια η Βρετανία να διατηρήσει τη στρατιωτική της παρουσία στην Κύπρο. Και μέσω στρατηγικών βάσεων στην περιοχή μέσω βρετανικών βάσεων.

  • Από τους μοχλούς τρομοκράτες της Τουρκικής μειονότητας, οι οποίοι εκδιώχθηκαν από το ίδιο εναντίον των Ελλήνων του νησιού. Και, γενικότερα, στην υποκίνηση των Βρετανών από το τουρκικό κράτος εναντίον του συμμάχου του στο ΝΑΤΟ, Ελλάδα. Εκμεταλλευόμενοι τα λάθη, την ανωριμότητα, τις ψευδαισθήσεις, τις ανεπάρκειες, τους φόβους, τη δειλία, την παράξενη πολιτική της Αθήνας և Λευκωσίας.

ΜΙ: καλή τύχη! Η πονηρή, επίμονη στρατηγική της πρόωρης εξυπηρέτησης των βρετανικών συμφερόντων συνοψίζεται στο γεγονός ότι Το 2021 θεωρείται ακόμα … Μεγάλη Βρετανία, μόνο και μόνο επειδή διατηρεί τις βρετανικές στρατιωτικές βάσεις στη Δεκέλεια και το Ακρωτήρι στην Κύπρο.

  • Και καθώς συνεχίζει να αναγνωρίζεται, ενεργεί ως Εγγυητική Δύναμη [σε βάρος] Μέλος της Κυπριακής Δημοκρατίας, UN և Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην πραγματικότητα, είπα την πρώτη λέξη στη διατύπωση των αποφάσεων και των ενεργειών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο.

Στενογραφία: Εάν, στο τέλος της λειτουργίας των βρετανικών βάσεων στην Κύπρο, το μόνο “Μεγάλη Βρετανία” που απομένει θα είναι το διάσημο παλιό ξενοδοχείο με το ίδιο όνομα στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Pentamers Τα συνέδρια στο Κυπριακό υπήρξαν επίσης πάντα μέθοδος βρετανικής εξαπάτησης. Η ενθουσιώδης συμφωνία της Τουρκίας. Και μπαίνουμε σε μια παραληρητική, αδέξια, στρατηγική αντίληψη των Lost Minds της Αθήνας και της Λευκωσίας.

1ο πενταμερές Ήταν στο 19 Lagster House στο Λονδίνοότι: Φεβρουάριος 1959 Υπογραφή της σκόπιμα θανατηφόρας συμφωνίας Ζυρίχης-Λονδίνου 1960 Για την τερατώδη κυριαρχία της Βρετανικής-Τουρκικής Ζυρίχης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πέντε μέρη. Βρετανία, Τουρκία, Καραμανλής Ελλάδα, Ελληνοκυπριακή κοινότητα με Μακάριο թուրքական Τουρκοκυπριακή μειονότητα (μετασχηματισμένη κοινότητα) με τον Φαζίλ Κουτσιούκ.

2:ότι: Πενδιάστατο 15 Ιανουαρίου 1964, είκοσι πέντε ημέρες μετά την έναρξη του Armed Turkestan, 21 Ιανουαρίου στο Lagster Houseης: Δεκέμβριος 1963 Με την αποσύνθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας, τη στρατιωτική κατοχή του νησιού από το ΝΑΤΟ και την ηγεσία του από την «Επιτροπή Πρέσβεων στο Λονδίνο».

  • Η Κυπριακή Δημοκρατία, που τώρα διέπεται αποκλειστικά από τους Ελληνοκύπριους, ενέκρινε το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ του 1964. Ψήφισμα 186 της 4ης Μαρτίου, το οποίο εξασφάλισε τη διεθνή αναγνώριση της νομιμότητας του κράτους του.

3:ότι: Πενδιάστατο Το καταστροφικό καλοκαίρι του 1974 κλήθηκε κατά τη συνεχιζόμενη τουρκική εισβολή στην Attila-1, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά το προδοτικό πραξικόπημα της χούντας. Οι “Τρεις εγγυητές, οι δύο κοινότητες” πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερις στο Σπίτι των Ηνωμένων Εθνών από τις 8 έως τις 13 Αυγούστου 1974.

  • Απόρριψη των Ελλήνων Λίγες ώρες μετά την αποδοχή των όρων της τουρκικής ιθαγένειας, η στρατιωτική επίθεση του Ατίλα Β πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Αυγούστου 1974.

4ο և 5ο πενταμερές πραγματοποιήθηκαν ξανά 42 χρόνια αργότερα στην Ελβετία. 2016 7-11 Νοεμβρίου 2017 στο Mont Pelleran 28 28 Ιουνίου-6 Ιουλίου 2017 στο Crans Montana.

Πέντε: Προς το παρόν, την Πέμπτη, η βρετανική πολιτική για τη δημιουργία της Κύπρου. Τον επόμενο μήνα για τους επόμενους 6 μήνεςης: Η Πενταδιάστατη Βρετανία είναι πάντα παρούσα – μεθοδική, στην οποία ανήκει η εφεύρεση του σχεδίου – το μεγαλύτερο μέρος των “προγραμμάτων επίλυσης προβλημάτων της Κύπρου” που έχουν προετοιμαστεί μέχρι στιγμής. Βασισμένο, χωρίς εξαίρεση, στη βρετανική-τουρκική εφεύρεση της διζωνικής ομοσπονδίας δύο ζωνών από τη δεκαετία του 1950. Με ελληνικές υπογραφές για να μετατρέψει την Κύπρο σε τουρκο-βρετανικό προτεκτοράτο.

Από την προοπτική: Από 6ης: Ο Pentamer έφτασε στη Λευκωσία, τωρινός επικεφαλής του Βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών Εξοχότητά του ο Υπουργός Εξωτερικών, Ντομινίκ Ραμπ. Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον υπουργό Εξωτερικών του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Ερσίν Τατάρ. Στον Νίκο Χριστοδουλίδη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θέση: Αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση Είπαν ότι επιδιώκουν μια «νέα αρχή στις σχέσεις μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κυπριακής Δημοκρατίας», ώστε οι δύο χώρες να καταλήξουν σε μια στρατηγική συμφωνία.

“Το πεδίο για περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεών μας είναι τεράστιο, με κοινό στόχο την καθιέρωση στρατηγικής εταιρικής σχέσης με το Ηνωμένο Βασίλειο”, είπε. Προσφέρονται διάφοροι τομείς για διευρυμένη συνεργασία, από την εκπαίδευση, την τεχνολογία, τις επιχειρήσεις έως την ασφάλεια, την άμυνα “…

ένα σχόλιο և Επισκόπηση: , κατά τη γνώμη μας, είναι κατάλληλο στις περιστάσεις. Και στον σημερινό Υπουργό Εξωτερικών. Κ.Δ. ο οποίος, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως καθηγητής στο πανεπιστήμιο του, ασχολήθηκε επιστημονικά και εξουσιοδοτικά με τη δημιουργία κυπριακών αγγλικών.

  • Πρόταση, μια σταθερή προτεραιότητα του σταύλου στο «Νέο ξεκίνημα των σχέσεων Κύπρου-Βρετανίας», πρέπει να είναι νέα από το Ηνωμένο Βασίλειο Παράδοση στις Ένοπλες Δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας το έδαφος των βρετανικών οχυρών του Ακρωτηρίου – Επισκοπή – Δεκέλεια – Τρόοδος և όλος ο εξοπλισμός և εξοπλισμός, Η εταιρική προσφορά των βρετανικών pil մարզ βρετανικών πιλότων αεροσκαφών στο πλήρωμα της Εθνικής Φρουράς για να αποκτήσει αυτούς τους λόγους με επαγγελματική ικανότητα.

Με αυτόν Η εξάλειψη των «εγγυήσεων», στην πραγματικότητα, ο πρώτος κύριος πραγματικός λόγος του Κυπριακού μπορεί να αλλάξει καταλυτικά …

Source