Το Quavers superfan κερδίζει προμήθεια αγαπημένου σνακ για όλη τη ζωή

Τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ έφτασαν νωρίς για έναν υπερήφανο Quavers από το Wiltshire.

Αφού διακήρυξε την αγάπη της για το ελαφρύ και πλωτό σνακ μέσω του Twitter, η Adele νίκησε περισσότερους από 500 ελπιδοφόρους οπαδούς του Quavers για τον τίτλο των Walkers και κέρδισε μια προσφορά διάρκειας ζωής.

Της δόθηκε επίσης η ευκαιρία να γίνει το πρώτο άτομο στον κόσμο που δοκίμασε το ρετρό κοκτέιλ γαρίδας και το Quavers με αλάτι και ξύδι πριν από την καυτά αναμενόμενη επιστροφή τους τον Ιανουάριο μετά από μια δεκαετία περίπου στα ράφια.

Η 52χρονη μαμά του, από τη Melksham, η οποία εργάζεται ως διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων λογισμικού, έχει επίσης επιβραβευθεί με την προμήθεια των πλωτών ελαφρών σνακ.

Για να εξασφαλίσει την ευκαιρία, ο υπεράνθρωπος δήλωσε την αγάπη της για τα σγουρά σνακ και τις ρετρό γεύσεις μέσω ενός ποιήματος, λέγοντας στους Walkers: «Οι γεύσεις Quavers είναι μια χαρά για φαγητό, γεύση και υφή που είναι δύσκολο να νικήσει.

«Η μέτρηση θερμίδων ή ένα μεσημεριανό σνακ, σας αφήνει πάντα να θέλετε ένα άλλο πακέτο. Ας πάμε κωπηλάτες για Quavers και τις γεύσεις που επιστρέφουν. Ελπίζω ότι φέτος είναι στην κάλτσα μου από το σάκο του Αϊ-Βασίλη. ”

Η αναζήτηση για τους μεγαλύτερους ενθουσιώδεις Quavers του έθνους πραγματοποιήθηκε αφού περισσότεροι από 170.000 οπαδοί έστειλαν το Twitter σε κατάρρευση, ψηφίζοντας νωρίτερα αυτό το μήνα για να φέρουν πίσω μία από τις γεύσεις.

Οι Walkers έδωσαν στο έθνος τα καλά νέα που χρειάζονται ανακοινώνοντας ότι και οι δύο θα κάνουν μια θριαμβευτική επιστροφή στις 10 Ιανουαρίου.

Η βασίλισσα Quavers Adele, που προέρχεται από το Hinckley στο Leicestershire, είπε ότι ως νεαρός είχε ανατραφεί σε σνακ Walkers, με το αγαπημένο της να είναι Quavers.

Πρόσθεσε: «Δεν θα πεινάσω ποτέ. Αυτό είναι σίγουρο. Έχω αγαπήσει τους Quavers όσο μπορώ να θυμηθώ, και οι γεύσεις Salt & Vinegar και Prawn Cocktail ήταν τα απόλυτα αγαπημένα μου, οπότε όταν εξαφανίστηκαν από το ράφι, ήμουν καταστροφικός.

«Όταν ανακάλυψα ότι έκαναν μια επιστροφή στη νέα χρονιά και θα μπορούσα να έχω την ευκαιρία να τα δοκιμάσω πριν από οποιονδήποτε άλλον, δεν ήταν μυαλό – έκανα ό, τι μπορούσα!

«Επιπλέον, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουν τόσο καλή γεύση όσο ποτέ. Παρά τα πάντα, φέτος, ήταν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο! ”

Η κ. Keeble είπε ότι συνήθιζε να της μεταδίδει σνακ της Walkers όταν έζησε στο εξωτερικό στη Γερμανία, την Κύπρο και το Γιβραλτάρ και θα μοιραστεί το βραβείο της με την οικογένεια και τους φίλους της.

Η νίκη περιλαμβάνει επίσης ένα χρηματικό έπαθλο και κάνει δωρεές 122 £ στο Trussell Trust foodbank και 120 £ στο Melksham foodbank.

Ο Will Robinson, από τους Walkers, είπε: «Γνωρίζουμε ότι οι Quavers κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έθνους και ότι υπάρχει πολλή αγάπη για αυτούς – ειδικά για αυτές τις δύο κλασικές γεύσεις».

«Ακολουθώντας το δημόσιο αίτημα και τις αναφορές για να τα επαναφέρουμε με την πάροδο των ετών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ακούσουμε ότι η Adele τους έχει δώσει τη σφραγίδα της έγκρισης και επιβεβαίωσε ότι έχουν την ίδια γεύση με τη δεκαετία του 90. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ακούσουμε τι σκέφτονται οι άλλοι οπαδοί του Quavers μόλις φτάσουν στα ράφια του νέου έτους. ”

Οι ρετρό γεύσεις – Prawn Cocktail και Salt & Vinegar – θα είναι διαθέσιμες σε σούπερ μάρκετ σε εθνικό επίπεδο από τις 10 Ιανουαρίου.

Πείτε μας ποια άλλα σνακ ή γεύσεις θέλετε να δείτε.

Source