Το Seabourn θα ξεκινήσει κρουαζιέρες στην Ελλάδα τον Ιούλιο για εμβολιασμένους ταξιδιώτες

Τα δρομολόγια των εβδομαδιαίων ελληνικών νησιών ξεκινούν από τον Πειραιά στις 3 Ιουλίου στο Seabourn Ovation. Θα είναι επίσης δυνατή η κράτηση ταξιδιών 14 ημερών που συνδυάζουν επτά ημέρες κρουαζιέρες με μια ποικιλία διαφορετικών λιμένων σε κάθε ένα.

Συν Κύπρος

Το Seabourn Ovation θα επισκεφθεί τον Άγιο Νικόλαο, τη Ρόδο, τη Μύκονο και το Ναύπλιο, καθώς και τη Λεμεσό, Κύπρος, σε ένα δρομολόγιο. Από την άλλη, το πλοίο θα καλέσει στην Πάτμο, τη Ρόδο, τη Θήρα και τις Σπέτσες μαζί με μια κλήση στην Πάφο της Κύπρου.

Κάθε κρουαζιέρα περιλαμβάνει επίσης μια μέρα στη θάλασσα.

«Είμαστε ευγνώμονες στο λαό της Ελλάδας που υποδέχτηκε το Seabourn πίσω στη Μεσόγειο αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο Πρόεδρος της Seabourn Josh Leibowitz.

Τριετής σχέση με την Ελλάδα

Υποδέχοντας το Seabourn, ο υπουργός Τουρισμού Χάρι Θεοχάρης σημείωσε ότι η γραμμή επισκέπτεται την Ελλάδα για περισσότερα από 30 χρόνια. «Ο τουρισμός είναι ένα ζωτικό μέρος της οικονομίας μας», είπε, «και τα σχέδιά μας δίνουν προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των ταξιδιωτών σε όλους».

Οι κρουαζιέρες είναι ανοιχτές σε ταξιδιώτες που έχουν εμβολιαστεί πλήρως με το COVID-19 τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από το ταξίδι. Τα εγκεκριμένα έντυπα τεκμηρίωσης θα επιβεβαιώνονται πιο κοντά στην ώρα αναχώρησης και πρέπει να εμφανίζονται στο τερματικό πριν από την επιβίβαση.

Μάσκες και άλλα πρωτόκολλα

Ισχύουν πρόσθετα μέτρα στο πρόγραμμα «Travel Safe» του Seabourn, όπως ερωτηματολόγια διαλογής υγείας, απαιτήσεις μάσκας, φυσική απόσταση και έλεγχοι χωρητικότητας για εσωτερικούς χώρους, καθώς και βελτιωμένη περιβαλλοντική υγιεινή και αναβαθμίσεις HVAC.

Οι κρατήσεις ανοίγουν στις 12 Απριλίου.

Source