Το Silversea Cruises ανακοινώνει κρουαζιέρες από την Ελλάδα

Η Silversea Cruises άνοιξε σήμερα πωλήσεις με ολοκαίνουργια δρομολόγια Silver Moon στην Ανατολική Μεσόγειο, αναχωρώντας από την Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2021.

Με ζήτηση στο υψηλό όλων των εποχών, η Silversea Cruises άνοιξε σήμερα πωλήσεις με ολοκαίνουργια ταξίδια στο Silver Moon προς την Ανατολική Μεσόγειο, αναχωρώντας από την Ελλάδα από τις 18 Ιουνίου 2021. Η κορυφαία υπερπολυτελής κρουαζιερόπλοια παρουσίασε μια συλλογή από εννέα ταξίδια – το καθένα Διάρκεια 10 ημερών – το οποίο θα ταξιδεύει μετ ‘επιστροφής από τον Πειραιά (Αθήνα), λαμβάνοντας πολλούς από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας, όπως η Σαντορίνη, η Πάρος, η Μύκονος και η Κρήτη, μεταξύ άλλων, καθώς και η Χάιφα (Ισραήλ) και η Κύπρος.

Τα ταξίδια Silversea Cruises αναχωρούν από την Ελλάδα:

Κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας σεζόν της, η νέα ναυαρχίδα της Silversea Silver Moon θα μεταφέρει τους ταξιδιώτες βαθιά στην Ανατολική Μεσόγειο, καλώντας σε πολλούς από τους ομορφότερους προορισμούς της περιοχής. Για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, θα επιτρέπεται στους επισκέπτες να αφήνουν το πλοίο μόνο στις επαληθευμένες εκδρομές της Silversea στην ακτή, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνονται στον ναύλο – μία συμπεριλαμβάνεται στην ακτή την ημέρα, από μια επιλογή σε κάθε λιμάνι – με διαθέσιμες premium επαληθευμένες εμπειρίες στην ακτή με επιπλέον χρέωση. Προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα συνδυασμού ταξιδιών για εκτεταμένη εξερεύνηση, η νέα συλλογή περιλαμβάνει τα ακόλουθα δείγματα δρομολογίων:

Πειραιάς (Αθήνα) προς Πειραιάς (Αθήνα) – 18 Ιουνίου-28 Ιουνίου
Το παρθενικό ταξίδι της Silver Moon θα αναχωρήσει από τον Πειραιά (Αθήνα) στις 18 Ιουνίου, καλώντας μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας και της Κύπρου, όπως η Σύρος, η Πάρος, η Πάτμος, η Ρόδος, η Λεμεσός, το Ηράκλειο και η Μύκονος, πριν επιστρέψουν στον Πειραιά (Αθήνα) στις 28 Ιουνίου. Στη Λεμεσό, το αρχαίο μεγαλείο της Κύπρου θα ζωντανεύει καθώς οι επισκέπτες ανακαλύπτουν την Πέτρα του Ρομίου, ή τον «βράχο της Αφροδίτης», τα συναρπαστικά ψηφιδωτά της Πάφου στο Σπίτι του Διόνυσου και τον Τάφο των Βασιλέων του 3ου αιώνα. Μια επαληθευμένη εμπειρία στην ακτή στη Ρόδο θα ξεκλειδώσει το μεσαιωνικό παρελθόν του προορισμού, με τους ταξιδιώτες να επιστρέφουν στο παρελθόν στην περιτοιχισμένη Παλιά Πόλη, το Παλάτι των Μεγάλων Δασκάλων, τη Λεωφόρο των Ιπποτών και το Αρχαιολογικό Μουσείο, μεταξύ άλλων συναρπαστικών στιγμών. Δύο μέρες στη θάλασσα θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τους αξιοσημείωτους εμπλουτισμούς στο Silver Moon, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ξεκλειδώθηκαν μέσω του νέου προγράμματος SALT, το οποίο θα μεταφέρει τους επισκέπτες βαθύτερα σε κάθε προορισμό παρουσιάζοντας τις πιο συναρπαστικές ιστορίες γύρω από το φαγητό και το ποτό. Ο Πρέσβης του Προέδρου της Silversea στην Ενετική Εταιρεία, Φερνάντο Μπαρόσο ντε Ολιβέιρα, θα συνοδεύσει τους επισκέπτες σε αυτό το σπουδαίο ταξίδι, που θα ξανασυνδεθεί ευχαρίστως με την οικογένεια Silversea.

Πειραιάς (Αθήνα) προς Πειραιάς (Αθήνα) – 28 Ιουνίου-8 Ιουλίου
Μετά την αναχώρηση από τον Πειραιά (Αθήνα) στις 28 Ιουνίου, οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στο Silver Moon θα περάσουν μια μέρα στη θάλασσα, χαλαρώνοντας κάτω από τον ζεστό ήλιο της Μεσογείου – ίσως με ένα κοκτέιλ στο κατάστρωμα της πισίνας. Αφού ανακαλύψουν τις απολαύσεις της Λεμεσού στην Κύπρο, οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν στο Ashdod (Ιερουσαλήμ) και τη Χάιφα (Nazareth) στο Ισραήλ, πριν ταξιδέψουν στη Ρόδο, στον Άγιο Νικόλαο και στον κόλπο της Σούδας στην Κρήτη και στη Σαντορίνη. Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικά από τα πιο ιερά και σημαντικά μνημεία της ιστορίας στην Ιερουσαλήμ, όπως το Δωμάτιο του Τελευταίου Δείπνου, ο Τάφος του Βασιλιά Δαβίδ και το Αβαείο Ντόρμις, ενώ περιηγούνται στην Παλιά Πόλη. Εντυπωσιακό τοπίο και χαλαρή ζωή στο χωριό περιμένουν στην Οία της Σαντορίνης, που θεωρούνται από πολλούς ως η πιο γραφική πόλη των Κυκλάδων.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΗΧΑΝΟ: ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ULTRA-LUXURY

Παραδόθηκε τον Οκτώβριο του 2020, η Silver Moon ωθεί τα όρια των εξαιρετικά πολυτελών, καθηλωτικών ταξιδιών ως το καλύτερο πλοίο της κατηγορίας της. Λαμβάνοντας έμπνευση από το αδελφό της πλοίο, το Silver Muse, το Silver Moon θα διατηρήσει την οικειότητα των μικρών πλοίων και τα ευρύχωρα καταλύματα με σουίτες που είναι ορόσημα της εμπειρίας Silversea, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στοιχεία καινοτομίας και μια σειρά από βελτιώσεις.

Με λιγότερες από 300 σουίτες, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και αναλογία πληρώματος προς επισκέπτη σχεδόν 1: 1, το Silver Moon προσφέρει απαράμιλλα επίπεδα άνεσης και φυσικής απόστασης για να εξασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν με ακλόνητη εμπιστοσύνη. Μεταξύ των οκτώ διαφορετικών εννοιών του εστιατορίου είναι η νέα κουζίνα SALT, η οποία θα σερβίρει κουζίνα εμπνευσμένη από την περιοχή ως έναν από τους τρεις νέους χώρους για να περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα SALT της Silversea. Αλλού, οι επισκέπτες θα συνεχίσουν τη μαγειρική ανακάλυψη των πλουσιότερων πολιτισμών τροφίμων και ποτών της Ανατολικής Μεσογείου στο SALT Bar και στο SALT Lab – το πρώτο από τα οποία θα σερβίρει κοκτέιλ, οινοπνευματώδη ποτά και άλλα ποτά εμπνευσμένα από τον προορισμό που επισκέπτεται, ενώ το τελευταίο είναι δοκιμαστική κουζίνα που θα επιτρέψει στους επισκέπτες να αποκτήσουν τα καλύτερα υλικά από την περιοχή.

ΠΛΗΡΕΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι πλήρεις εμβολιασμοί θα είναι υποχρεωτικοί για τους επισκέπτες και το πλήρωμα που ξεκινούν το Silver Moon στην Ελλάδα, αποτελώντας μέρος ενός ολοκληρωμένου, πολυστρωματικού συνόλου πρωτοκόλλων που υποστηρίζονται από την επιστήμη, τα οποία, που εγκρίθηκαν από το Πανελλήνιο Πανελλήνιο Υγείας της Royal Caribbean Group και το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας, θα βοήθεια για τη διαφύλαξη της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, του πληρώματος και των κοινοτήτων που επισκέπτονται. Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει βελτιωμένες διαδικασίες υγιεινής, παρέχοντας τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας στα ταξίδια. αυξημένη διήθηση αέρα για να εξασφαλιστεί η παροχή φρέσκου και φιλτραρισμένου αέρα από εξωτερικούς χώρους · Υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη με υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό. και βελτιωμένες ιατρικές ομάδες στο Silver Moon. Η Silversea θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και τις υγειονομικές αρχές για να αναπτύξει τις διαδικασίες υγείας και ασφάλειας, καθώς εκδίδονται νέες συστάσεις για την υγεία και καθώς προχωρά η υγρή κατάσταση.

Μέρος της δέσμευσης της Silversea να παρέχει την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία και να διασφαλίζει την ευημερία των επισκεπτών, οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στο Silver Moon θα επωφεληθούν από την πρόσφατα ενισχυμένη all-inclusive προσφορά της κρουαζιέρας, η οποία, καθώς και πτήσεις οικονομικής θέσης μετ ‘επιστροφής * και δωρεάν, επαληθευμένες εκδρομές στην ακτή σε κάθε λιμάνι, περιλαμβάνει:

Διανυκτέρευση ξενοδοχείου πριν και μετά την κρουαζιέρα, ή ξενοδοχείο ημέρας, ανάλογα με το πρόγραμμα πτήσεων του προγράμματος Silversea
Μεταφορές
Χειρισμός αποσκευών
Υπηρεσία μπάτλερ σε κάθε κατηγορία σουιτών
Επιχρίσματα επί του σκάφους
Πολλά ανοιχτά εστιατόρια, που σερβίρουν ποικίλη κουζίνα και 24ωρη τραπεζαρία στην σουίτα
Βιώσιμο χαβιάρι κατά παραγγελία 24 ώρες την ημέρα
Ποτά στη σουίτα και σε ολόκληρο το πλοίο, συμπεριλαμβανομένων σαμπάνιας και επιλεγμένων κρασιών, premium αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά και άλλα
Απεριόριστο Wi-Fi

Source