Το SkyUp σχεδιάζει να ξεκινήσει πτήσεις σε επτά ακόμη χώρες το καλοκαίρι

Η SkyUp Airlines της Ουκρανίας θα επεκτείνει τον χάρτη πτήσεων της με επτά νέες χώρες το καλοκαίρι, αναφέρει η υπηρεσία Τύπου της αεροπορικής εταιρείας.

«Έχουμε μεγάλα σχέδια για το καλοκαίρι του 2021. Εκτός από τους ήδη γνωστούς προορισμούς SkyUp όπως Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τσεχία, Γεωργία, Ισπανία, Βουλγαρία, Κύπρος, Αρμενία, Αλβανία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Σλοβακία και Τουρκία, εμείς ετοιμάζονται να αρχίσουν να πετούν από το Κίεβο και τις περιοχές προς την Πολωνία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ιορδανία, τη Σουηδία, τη Σερβία και τις Κάτω Χώρες », αναφέρει η έκθεση.

Το 2020, η SkyUp πραγματοποίησε 8.745 πτήσεις και μετέφερε 1.250.792 επιβάτες.

«Ξεκινώντας ένα χρόνο με έναν στόλο δύο φορές μεγαλύτερο από το προηγούμενο (το 2019 ξεκινήσαμε με πέντε αεροσκάφη και μόνο τον Δεκέμβριο λάβαμε το 10ο αεροσκάφος), λόγω της πανδημίας και του κλειδώματος, δεν φτάσαμε ούτε στο μισό της επιβατικής κίνησης που είχε προγραμματιστεί για 2020 », πρόσθεσε η αεροπορική εταιρεία.

Όπως ανέφερε η Ukrinform, τον Μάρτιο του 2020, η Ουκρανία ανέστειλε προσωρινά την εναέρια κυκλοφορία ως μέρος των μέτρων καραντίνας λόγω της πανδημίας COVID-19. Οι πτήσεις εσωτερικού επαναλήφθηκαν στις 5 Ιουνίου και οι διεθνείς πτήσεις στις 15 Ιουνίου πέρυσι.

ισχ

Source