Το Sovereign Renaissance διπλασίασε τις νίκες του έναντι του Phoenix MJ և “πέταξε” στους ημιτελικούς.

Η Anagennisi Germasogeia κέρδισε το δεύτερο παιχνίδι του Phoenix MJ (63-51) ստիպված δεν χρειάστηκε να υπερασπιστεί την πρώτη διαφορά παιχνιδιού για να προκριθεί.

Η πορτοκαλί ομάδα του Ηρακλή Πιτάκα δεν άφησε καμία αμφιβολία για την ανωτερότητά τους doing Κάνοντας θαύματα με το δίδυμο Mikhalko-Chenaklieva, διπλασίασαν τις νίκες τους և είδαν την ορθόρθωση της Ανόρθωσης.

Η διάσημη και μη αποκλειστική κα Cassidy Michalko έπαιξε το ρόλο του “Batman” (διάσημο (23 πόντοι, 16 βολές, 7 ασίστ) Stiliana Chenakli, ο οποίος έπαιξε “Robin”, προσθέτοντας ένα μεγάλο διπλό (20 πόντοι, 10)) .

Με την άμυνα του Weapon (μόλις 21 βαθμούς πίσω στο πρώτο ημίχρονο), η ομάδα της Γερμασόγειας δεν ήταν περιπετειώδης, προχώρησαν γρήγορα με διψήφια διαφορά և συνέχισε να εντυπωσιάζει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου և out – βλέπει την Orth Anorthosis.

Από τους παίκτες του μπάσκετ του Παντελή Κωνσταντίνου, οι Μπιμπίνς σημείωσαν 13 πόντους με 16 κτυπήματα (αλλά ήταν αρκετά ανακριβείς), ο Παπαϊωάννος ήταν μακριά από τον περίφημο εαυτό του (5 πόντοι, 1/9), και μόνο η Μαρία Τορλάκ σώθηκε με 17. πόντους (ass 3 ασίστ), αλλά φαινόταν απελπισμένα μόνος.

Βάλσαμο αστεριών

Source