Το Super Queen φεύγει # GNTMgr ays παραμένει … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μέχρι πρόσφατα, η Vicky Kaya ήταν μέρος του Next Top Model στην Ελλάδα. Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης 15/4, η Star εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο διάσημος οικοδεσπότης θα συνεχίσει να παρουσιάζει το Shopping Star για την 6η σεζόν, ενώ θα είναι επίσης ο οικοδεσπότης του ενημερωμένου Dancing With The Stars.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μετά από τρεις υπέροχους κύκλους, η Βίκυ Κάγια αποχαιρετά το GNTM, κλείνοντας έτσι το μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας της. Η παρουσία της στην πραγματικότητα της μόδας ήταν καθοριστική, γιατί με την ιδιοσυγκρασία της χαρακτήρας της συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της τηλεοπτικής εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ υπερσύγχρονα. Κάθε εμφάνιση της Kaya στην τελευταία τάξη μόδας #GNTMgr.

Εκτός από την αδιαμφισβήτητη εμπειρία της, τη γνώση της μόδας, τον χαρακτήρα της, το χιούμορ της, τις αξέχαστες εκρήξεις της βοήθησε να αφήσει το σήμα της, να παραμείνει στη δημόσια συνείδηση ​​ως βασίλισσα του GNTM.

Δοκιμάστε τις ευχάριστες εκρήξεις που μας έκανε να κλαίμε με γέλιο.

https://www.youtube.com/watch?v=uNft9qZx44c:

Μέσα από το “Happy Day”, η Τίνα Μεσαροπούλου αποκάλυψε το υπόβαθρο της αποχώρησης της Βίκυ Κάγια από την πραγματικότητα της μόδας, της οποίας ήταν αναπόσπαστο κομμάτι.

“Δεν είναι όλη η υποβάθμιση, αντίθετα, είναι εκσυγχρονισμός. Όπως μου είπαν οι κύκλοι του Star, είναι μια ομαλή νομική διαδοχή που γίνεται μαζί. Με αμοιβαία συμφωνία, αποφάσισαν ότι η Βίκυ Κάγια θα στραφεί στο DWTS. Για ένα προφίλ τηλεοπτικού καναλιού, δεν είναι δυνατό για την Vicky Kaya να έχει τρία τηλεοπτικά προϊόντα, τρία μεγάλα έργα του σταθμού. Δεν διευκρινίζεται αν θα παίξει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στο Star, πιστεύουν ότι το GNTM έχει τέτοια δυναμική που μπορεί να συνεχιστεί χωρίς τον Vicky Kaya. Δεν καθορίζεται εάν θα αντικατασταθεί. Φυσικά, παραμένουν οι τρεις δικαστές և ο Γιώργος Καραβάς. «Η Βίκυ Κάγια ήθελε να παρουσιάσει το Dancing With The Stars», τόνισε ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source