Το TOFAŞ φιλοξενεί τον Κέρβνο – αθλητικά νέα

Η ομάδα μπάσκετ TOFAŞ θα φιλοξενήσει τον Κέρανο από την ελληνοκυπριακή πλευρά της Κύπρου την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, στην 5η εβδομάδα του ομίλου Β. Ο αγώνας στο Nilüfer TOFAŞ Sports Hall θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Tivibu Spor.

Στο FIBA ​​Basketball Champions League αγωνίζομαι για τα πλέι οφ στο Group B την πρώτη σεζόν ΤΟΦΑΕλληνοκύπριος εκπρόσωπος στο γήπεδο του αγώνα της 5ης εβδομάδας Keravnos έρχονται αντιμέτωποι με. Η ομάδα της Προύσα, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση με 1 ήττα-νίκη 2 στο γκρουπ όπου οι πρώτες 2 ομάδες θα προχωρήσουν στον επόμενο γύρο, θέλει να συνεχίσει τον αγώνα του γύρου στους 2 τελευταίους αγώνες νικώντας τον αντίπαλό του, τον οποίο νίκησε 74-84 στο δρόμο στον πρώτο αγώνα, εντός έδρας. Κατάφερε να νικήσει τους Darüşşafaka Tekfen και Türk Telekom στα δύο τελευταία παιχνίδια του Super League. Ο αντίπαλος Keravnos, από την άλλη πλευρά, είναι στην τελευταία θέση, χάνοντας και τα 4 παιχνίδια στο γκρουπ.

Η ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Το TOFAŞ έχει επίσης τη «νεότερη ομάδα» του οργανισμού, με μέση ηλικία 23 ετών και 10 μηνών μεταξύ 32 ομάδων στο FIBA ​​Basketball Champions League. Κοιτάζοντας τα στελέχη της σεζόν 2020-2021, υπάρχουν 2 παίκτες από τον εκπρόσωπο της Bursa στη λίστα των νεότερων παικτών που είναι εγγεγραμμένοι στις ομάδες, ενώ ο Berke Büyüktuncel, ένας από τους παίκτες που γεννήθηκαν το 2004 στην ομάδα, 16 ετών και 118 ημέρες. Ο Ege Demir είναι στην πρώτη θέση με 16 χρόνια και 135 ημέρες. Ο Ege Demir, ο οποίος πήρε χρόνο στον αγώνα της 2ης εβδομάδας του Ομίλου B που έπαιξε στη Νότια Κύπρο στις 3 Νοεμβρίου 2020, έφυγε στο παρκέ στον Κεράνο Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετΚέρδισε τον τίτλο «ο νεότερος παίκτης της σεζόν».

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στο Nilüfer TOFAŞ Sports Hall θα ξεκινήσει στις 20:00 και Tivibu SportsΘα εμφανιστεί στις οθόνες ζωντανά από.

Source