Το Tornike Kipiani της Γεωργίας Συζητά την καταχώριση “You” της Eurovision 2021

Είναι ο γεωργιανός σταρ που θα ερμηνεύσει το απαλό τραγούδι “Εσείς” στη Eurovision 2021. Και εν μέσω των προετοιμασιών του για το διαγωνισμό τον Μάιο, Tornike Kipiani κάθισε για μια συνέντευξη με τους wiwibloggs για να συζητήσει την είσοδό του και τις σκέψεις του σχετικά με το διαγωνισμό γενικά.

Ο Tornike κέρδισε αρχικά το δικαίωμα να τραγουδήσει στην Eurovision μετά τη νίκη Γεωργιανό είδωλο το 2019. Θα είχε φέρει ένα μείγμα κλασικού ροκ, electro και dubstep στην Eurovision 2020 με το “Take Me As I Am”. Παρόλο που ο διαγωνισμός ακυρώθηκε αργότερα λόγω της πανδημίας Covid-19, επελέγη εσωτερικά για εκπροσώπηση της Γεωργίας στην Eurovision 2021. Αυτή τη φορά ακολουθεί μια πιο ήπια προσέγγιση με το τραγούδι “You”.

Ο γεωργιανός σταρ, ο οποίος είναι 33χρονος μουσικός και πατέρας τριών παιδιών, έχει ένα καλό ιστορικό σε πραγματικούς διαγωνισμούς τραγουδιού. Κέρδισε στο παρελθόν την έκδοση του 2014 του X Factor Γεωργία. Ο μέντορας του Tornike στην εκπομπή ήταν ο Tamta, αστέρι της Eurovision 2019 της Κύπρου.

Ο Tornike μίλησε στον ανταποκριτή μας στη Γεωργία Ρέζο mamsikashvili για το “Εσύ”, Eurovision, X Factor κι αλλα.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για τη συνέντευξη

Συνέντευξη Tornike Kipiani

Γεια σου Tornike! Για τι τραγουδάτε στο “You”;

Αυτό το τραγούδι αφορά στο να αγαπάς τα πάντα στη γη και να αγαπάς κάποιον στη γη και να ψάχνεις για κάποια αληθινή αγάπη. Κάθε άνθρωπος πρέπει να αγαπά τη γη, γιατί είναι ένα υπέροχο μέρος για τους ανθρώπους και είναι τόσο ωραίο να βρίσκεστε εδώ.

Το τραγούδι σας είναι μάλλον μοναδικό για τη Eurovision. Τι εμπνεύσεις είχατε όταν γράφετε αυτό το τραγούδι;

Η έμπνευση είναι απλώς ζωή, τίποτα άλλο.

Το “εσύ” είναι πολύ διαφορετικό από το “Take Me As I Am”. Γιατί θελήσατε να απομακρυνθείτε από τον πιο ροκ ήχο;

Το πρώτο τραγούδι δεν ήταν μόνο ένα ροκ τραγούδι, αλλά ήταν κάποιο ηλεκτρονικό είδος και σύνθεση ηλεκτρονικής και ροκ μουσικής. Δεν μου αρέσει να είμαι σε ένα στυλ ή σε μια κατεύθυνση. Προσπαθώ επίσης να κάνω κάποια ηλεκτρονική, ροκ, βιομηχανική και ποπ μουσική. Λατρεύω όλα τα στυλ της μουσικής.

Το μουσικό σας βίντεο αναδεικνύει την ομορφιά της Γεωργίας. Μετά την πανδημία, ποια μέρη έξω από την Τιφλίδα πρέπει να επισκεφθούμε;

Η Γεωργία είναι μια πολύ όμορφη χώρα. θα είναι καλύτερο, αν το κάνουμε πιο όμορφο. Μπορείτε να πάτε στο Adjara και να δείτε τα βουνά και τη θάλασσα. Μπορείτε να δείτε οτιδήποτε θέλετε στη Γεωργία. Έτσι, μπορείτε να πάρετε κάποιο τουριστικό χάρτη και να επισκεφθείτε ό, τι θέλετε.

Ένα από τα δικά σας πρόσφατες δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Το να φωνάζεις διαδικτυακούς μίσους προκάλεσε μια μικρή αναταραχή με ορισμένους οπαδούς της Eurovision Σε ποιον απευθυνόσασταν σε αυτό;

Η μετάφραση ήταν λανθασμένη, δεν είναι σωστή. Η ανάρτηση αφορούσε μόνο τους μίσους στη Γεωργία, που μου έγραφαν κάποια άσχημα πράγματα. Η Eurovision είναι ένας πολύ δροσερός διαγωνισμός, είναι πολύ φιλικός, ειρηνικός και γεμάτος αγάπη – όπως μια αγάπη, ειρήνη και ελευθερία [symbol] για μένα. Ολοι [takes you as you are] εκεί, λόγω του τραγουδιού και όχι του οπτικού σας.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τη ζωντανή σας παράσταση;

Η ζωντανή απόδοση είναι πάντα καλύτερη από κάποιους δίσκους. Δεν μπορώ να πω ακόμα, αλλά νομίζω ότι θα είναι πολύ ωραίο να το παρακολουθώ.

Ποια τραγούδια σας αρέσουν από το Eurovision 2021;

Μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια από τη Λιθουανία, τη Γαλλία, την Ελβετία και την Ουκρανία.

Ο μέντορας σας στο X Factor Γεωργία ήταν το αστέρι της Eurovision 2019 Tamta. Ποια μαθήματα από την Tamta θυμάσαι;

Λοιπόν, η Τάτα είναι ένα καταπληκτικό άτομο και κάθε λέξη που μου είπε ήταν σημαντική. Συμμετείχε επίσης στην επιλογή των σωστών και ωραίων τραγουδιών στον διαγωνισμό. Απλώς μου είπε, κάνε ό, τι θέλεις και τι σου αρέσει, κάνε ό, τι καλύτερο στη σκηνή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι, είμαι ευγνώμων και της εύχομαι ό, τι καλύτερο. Είναι η καλύτερη μέντορας όλων των εποχών.

Ποια είναι η αγαπημένη σου εγγραφή στη Γεωργιανή Eurovision;

Λοιπόν, μου αρέσουν οι «πολεμιστές» της Nina Sublatti και οι «Midnight Gold» της Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz.

Η Eurovision 2021 θα είναι η πρώτη σας φορά στην Ολλανδία;

Βασικά, όχι. Θα είναι η τρίτη μου φορά εκεί, αλλά θα είναι η πρώτη μου φορά στο Ρότερνταμ.

Τέλος, έχετε ένα ειδικό μήνυμα για τους θαυμαστές και τους οπαδούς σας στο wiwibloggs.com;

Σας αγαπάμε και ελπίζω να συναντηθούμε και να σας δούμε στις Κάτω Χώρες ή στη Γεωργία, γιατί το να είσαι μαζί είναι το πιο σημαντικό.

Ευχαριστώ Tornike, Καλή τύχη!

Τι μάθατε τίποτα από αυτήν τη συνέντευξη με τον Tornike Kipiani; Πώς πιστεύετε ότι η ερμηνεία του “You” θα πραγματοποιηθεί στην Eurovision 2021; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Διαβάστε περισσότερα συνεντεύξεις της Eurovision εδώ

Διαβάστε περισσότερα νέα για τη Γεωργία Eurovision εδώ

Source