Το Twitter κερδίζει 192 … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Στο τέλος του τέταρτου τριμήνου του 2020, το Twitter ανακοίνωσε ότι είχε φτάσει τα 192 εκατομμύρια ημερήσιους ενεργούς χρήστες (mDAU), αύξηση 26% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι ο αριθμός των χρηστών που αυξάνεται μειώνεται φέτος, ξεκινώντας από το δεύτερο τρίμηνο, καθώς ο θετικός αντίκτυπος της επιδημίας στη βάση των χρηστών του αρχίζει να μειώνεται.

Ωστόσο, ενημέρωσε τους επενδυτές ότι βλέπει μια ισχυρή αρχή για το έτος, καθώς η πλατφόρμα της διαφήμισης δείχνει μια σταθερή τάση ανάπτυξης (έσοδα 1,15 δισεκατομμυρίων δολαρίων το τέταρτο τρίμηνο του 2020, αύξηση 31% από πριν από ένα χρόνο) և, γενικά, τα οικονομικά του Τα αποτελέσματα είναι υψηλότερα από τα αναμενόμενα από τους αναλυτές της Wall Street. Τα συνολικά έσοδα για το τέταρτο τρίμηνο του 2020 έφτασαν τα ρεκόρ 1,29 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αύξηση 28% από το τέταρτο τρίμηνο του 2019. Τα έσοδα για το τέταρτο τρίμηνο ήταν 222,1 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτές οι ανακοινώσεις ώθησαν την τιμή της μετοχής κατά περίπου 3% στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Reuters, οι μετοχές έχουν ήδη αυξηθεί κατά 11% από τις αρχές του 2021.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source