Το VeChain καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες στην τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη

  • Το Ίδρυμα VeChain είχε μια εντυπωσιακή χρονιά, δουλεύοντας σε συνεργασίες και έρευνα βελτίωσης blockchain.
  • Η εταιρεία ελπίζει να αξιοποιήσει τη φήμη της καθώς προετοιμάζεται για το 2021.

Με το coronavirus να επηρεάζει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής, η τεχνολογία blockchain έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο βοηθώντας αρκετές περιοχές να ανακάμψουν. Η εταιρεία ανάπτυξης Blockchain VeChain έχει δει αυξημένη υιοθέτηση στην πλατφόρμα της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η εταιρεία επιδιώκει να χτίσει ένα υγιές 2020 και να ξεκινήσει το νέο έτος.

Υπέροχη χρονιά για ανάπτυξη και έρευνα επιχειρήσεων

Την Τρίτη, το Ίδρυμα VeChain δημοσίευσε την 13η έκθεση χρηματοοικονομικών εκτελεστικών του, αναφέροντας λεπτομερώς την απόδοσή του από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2020. Η έκθεση παρείχε μια επισκόπηση της λειτουργίας του VeChain, συμπεριλαμβανομένης της εστίασης στην έρευνα και ανάπτυξη, στις επιχειρήσεις ανάπτυξης επιχειρήσεων και στην επισκόπηση προσφοράς των διακριτικών της ΕΕΚ .

Οι πιο σημαντικοί στην έκθεση ήταν τα πρόσφατα επιχειρηματικά και λειτουργικά οφέλη της VeChain, τα οποία αποκάλυψαν τη δύναμη της εταιρείας blockchain. Η εταιρεία έχει ξοδέψει το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησής τους για τον τεχνολογικό τομέα Ε & Α που ανέρχεται σε 495.664 $. Η VeChain επένδυσε επίσης στην ανάπτυξη της επιχείρησης δαπανώντας 69.695 $ και 20.111 $ για συμμόρφωση και νομικές δραστηριότητες.

Πηγή: https://medium.com/vechain-foundation/vechain-financial-exuous-report-vol-13-c7782a98b299https://medium.com/vechain-foundation/vechain-financial-expled-report-vol-13- c7782a98b299

Η εταιρεία τόνισε επίσης το λανσάρισμα του «SURFACE (PoA 2.0), Better Performance, Uncomprised Security and a Dual-Consensus Model», μια ιδέα για έναν προτεινόμενο αλγόριθμο συναίνεσης που θα βελτιώσει την ασφάλεια και την απόδοση του blockchain.

Ο προτεινόμενος αλγόριθμος θα βοηθήσει το Blockchain VeChainThor να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των συνεχώς αναπτυσσόμενων εταιρικών πελατών του. Το Ίδρυμα VeChain άγγιξε επίσης τη νέα πρόταση VIP-201, βελτιώνοντας τη δυνατότητα ανάθεσης τελών στο blockchain. Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι το χαρακτηριστικό αυτό θα βελτιώσει την ταχύτητα και τα πρότυπα των συναλλαγών στην αλυσίδα.

Η VeChain επισήμανε μερικές από τις πιο υποσχόμενες κινήσεις επιχειρηματικής ανάπτυξης για την περίοδο. Τον Αύγουστο, η εταιρεία ανακοίνωσε συνεργασία με την κορυφαία λογιστική και συμβουλευτική εταιρεία Grant Thornton Cyprus.

Ο συνασπισμός ελπίζει να επεκτείνει τη λύση blockchain σε αρκετές βιομηχανίες – ειδικά εκείνες που συνδέονται με την Grant Thornton Cyprus. Με την εταιρεία που εδρεύει στην Κύπρο και εξυπηρετεί εταιρείες σε βιομηχανίες όπως logistics, φαρμακευτικά προϊόντα, αυτοκίνητα και άλλα, η συνεργασία ανοίγει έναν κόσμο ευκαιριών για το VeChain.

Βελτιωμένη ασφάλεια για τους πελάτες και μια εφαρμογή δοκιμών COVID-19

Η VeChain κυκλοφόρησε επίσης ένα εργαλείο Blockchain-as-a-Service (BaaS) για να παρέχει σε εταιρείες στον τομέα των τροφίμων τη βελτίωση της διαχείρισης της ασφάλειας στην αλυσίδα. Το εργαλείο περιλαμβάνει υπηρεσίες λευκής ετικέτας, όπως πρότυπα ιχνηλασιμότητας, τα οποία παρακολουθούν πράγματα όπως ανιχνευσιμότητα πλήρους διαδικασίας, ιχνηλασιμότητα προέλευσης, διασυνοριακή ιχνηλασιμότητα και πολλά άλλα.

Μέσω του εργαλείου, οι εταιρείες μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση σε τρίτους όπως η DNV GL, η Deloitte, η PricewaterhouseCoopers (PwC) και πολλά άλλα, για να τους βοηθήσουν να μειώσουν το κόστος, όπως ασφάλιση, πιστοποίηση και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας.

Όλες αυτές οι κινήσεις υπογράμμισαν μια αρκετά εντυπωσιακή χρονιά για το Ίδρυμα VeChain. Συνεργάστηκε κυρίως με το Μεσογειακό Νοσοκομείο Κύπρου για την ανάπτυξη της εφαρμογής E-HCert για την αποθήκευση αρχείων δοκιμών COVID-19. Μετά την επιτυχή εφαρμογή, το Νοσοκομείο Aretaeio εντάχθηκε στο οικοσύστημα VeChain για να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή, διασφαλίζοντας ότι οι ασθενείς μπορούν να λάβουν τα δεδομένα των δοκιμών τους εγκαίρως.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το blockchain VeChainThor έλαβε βαθμολογία 5 αστέρων από την TÜV Saarland, έναν ευρωπαϊκό οργανισμό πιστοποίησης. Αυτή η αναγνώριση θα βελτιώσει την εμπιστοσύνη στο οικοσύστημά της και θα ενισχύσει την αξία του εσωτερικού διακριτικού ΕΕΚ. Εξελίξεις όπως αυτές θα πρέπει να ενισχύσουν την ελπίδα για το μέλλον, καθώς το VeChain μάχεται για αναγνώριση ως μία από τις κορυφαίες εφαρμογές blockchain στην αγορά.

Source