Το VeChain ξεχωρίζει με την τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη

Με τον κοραναϊό να επηρεάζει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής, η τεχνολογία blockchain έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην παροχή βοήθειας σε πολλές περιοχές να ανακάμψουν. Η εταιρεία ανάπτυξης Blockchain VeChain έχει σημειώσει σημαντική υιοθέτηση στην πλατφόρμα της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τώρα η εταιρεία θέλει να ξεκινήσει γρήγορα το νέο έτος.

Υπέροχη χρονιά για ανάπτυξη και έρευνα επιχειρήσεων στο VeChain

Την Τρίτη, το Ίδρυμα VeChain κυκλοφόρησε την 13η έκθεση χρηματοοικονομικής διαχείρισης που περιγράφει λεπτομερώς τις επιδόσεις του από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2020. Η έκθεση έδωσε μια επισκόπηση της λειτουργίας του VeChain, συμπεριλαμβανομένης της επικέντρωσής της στην έρευνα και ανάπτυξη, τις επιχειρήσεις ανάπτυξης επιχειρήσεων και μια επισκόπηση της προμήθειας διακριτικών ΕΕΚ.

Το πιο εμφανές στην έκθεση ήταν οι πρόσφατες επιχειρηματικές και λειτουργικές δραστηριότητες της VeChain, αποδεικνύοντας την ισχυρή δύναμη της εταιρείας blockchain. Η εταιρεία ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησής της στον τομέα της τεχνολογίας Ε & Α, η οποία ανήλθε σε 495.664 $. Η VeChain επένδυσε επίσης στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, η οποία κοστίζει 69.695 $ και 20.111 $ για συμμόρφωση και νομικές δραστηριότητες.

Η εταιρεία τόνισε επίσης την κυκλοφορία του “SURFACE (PoA 2.0), Better Performance, Uncomprised Security and a Dual-Consensus Model”, μια ιδέα για έναν προτεινόμενο αλγόριθμο συναίνεσης που θα βελτιώσει την ασφάλεια και την απόδοση του blockchain.

Ο προτεινόμενος αλγόριθμος θα βοηθήσει το Blockchain VeChainThor να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των συνεχώς αναπτυσσόμενων εταιρικών πελατών του. Το Ίδρυμα VeChain άγγιξε επίσης τη νέα δυνατότητα προσφοράς VIP-201 και ενίσχυσε τη δυνατότητα ανάθεσης χρεώσεων στο blockchain. Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι αυτή η δυνατότητα θα βελτίωνε την ταχύτητα και τα πρότυπα των συναλλαγών στην αλυσίδα.

Το VeChain επισήμανε μερικές από τις πιο υποσχόμενες κινήσεις ανάπτυξης των επιχειρήσεων για την περίοδο. Τον Αύγουστο, η εταιρεία ανακοίνωσε συνεργασία με την Grant Thornton Cyprus, μια κορυφαία εταιρεία λογιστικών και συμβουλευτικών εταιρειών.

Ο Συνασπισμός ελπίζει να επεκτείνει τη λύση blockchain σε πολλές βιομηχανίες, ειδικά σε εκείνες που συνδέονται με την Grant Thornton Cyprus. Η συνεργασία με την εταιρεία με έδρα την Κύπρο που εξυπηρετεί εταιρείες σε βιομηχανίες όπως logistics, φαρμακευτικά προϊόντα, αυτοκίνητα και άλλα, ανοίγει έναν κόσμο ευκαιριών για το VeChain.

Βελτιωμένη ασφάλεια για τους πελάτες και μια εφαρμογή δοκιμών COVID-19

Η VeChain κυκλοφόρησε επίσης ένα εργαλείο Blockchain ως Service (BaaS) για τη βελτίωση της διαχείρισης ασφάλειας στην αλυσίδα για εταιρείες στη βιομηχανία τροφίμων. Το εργαλείο περιλαμβάνει υπηρεσίες λευκής ετικέτας όπως πρότυπα ιχνηλασιμότητας που παρακολουθούν πράγματα όπως η ανιχνευσιμότητα πλήρους διαδικασίας, η ιχνηλασιμότητα προέλευσης, η διασυνοριακή ιχνηλασιμότητα και πολλά άλλα.

Μέσω του εργαλείου, οι εταιρείες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε τρίτα μέρη, όπως DNV GL, Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC) και άλλα για να τους βοηθήσουν να μειώσουν το κόστος, όπως ασφάλιση, πιστοποίηση και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες αλυσίδας εφοδιασμού.

Όλες αυτές οι κινήσεις υπογράμμισαν μια πολύ εντυπωσιακή χρονιά για το Ίδρυμα VeChain. Συνεργάστηκε συγκεκριμένα με το Κυπριακό Μεσογειακό Νοσοκομείο για την ανάπτυξη της Εφαρμογής E-HCert για την αποθήκευση των δοκιμαστικών αρχείων COVID-19. Μετά από μια επιτυχημένη εφαρμογή, το Νοσοκομείο Aretaeio εντάχθηκε στο οικοσύστημα VeChain για να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή, επιτρέποντας στους ασθενείς να λαμβάνουν τα δεδομένα των δοκιμών εγκαίρως.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το blockchain VeChainThor έλαβε βαθμολογία 5 αστέρων από τον ευρωπαϊκό οργανισμό πιστοποίησης TÜV Saarland. Αυτή η αναγνώριση αναμένεται να αυξήσει την εμπιστοσύνη στο οικοσύστημά της και ταυτόχρονα να αυξήσει την αξία του διακριτικού VET εσωτερικής εγκατάστασης. Καθώς το VeChain αγωνίζεται να αναγνωριστεί ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές blockchain στην αγορά, τέτοιες εξελίξεις δημιουργούν ελπίδες για το μέλλον.

crypto-news-flash


Αυξήσαμε τις εκπτώσεις προμήθειας Binance στο 20%!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο χρηματιστήριο Binance, όπου μπορείτε να κερδίσετε έκπτωση προμήθειας 20 τοις εκατό!


Μπορείτε να βρείτε τις πιο ενημερωμένες ειδήσεις μας στο κανάλι Telegram, τον λογαριασμό Instagram, τη σελίδα Facebook και το Κελάδημα Μπορείτε να ακολουθήσετε στον λογαριασμό μας.


Οι πληροφορίες στο περιεχόμενο του άρθρου προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. Ο συγγραφέας και το kriptoparahaber.com δεν ευθύνονται για τυχόν κέρδη ή ζημίες που προκύπτουν από τις επενδύσεις σας. Η επένδυση βασίζεται τελικά σε πολλά θεμέλια όπως η γνώση, η εμπειρία, η έρευνα και οι προσωπικές αποφάσεις.


Source