Το Volunteer House στη Λευκωσία φιλοξενεί 30 οργανισμούς

Στο πλαίσιο της πολιτικής της για τη στήριξη των ΜΚΟ, το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντικών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων δημιούργησε ένα “Εθελοντικό Σπίτι” στη Λευκωσία.

Η επίσημη δήλωση ανέφερε ότι το “Volunteer House” στη Λευκωσία ιδρύθηκε στην κρατική βιομηχανική περιοχή Κοκκινοτριμιτίας και δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει έως και 30 οργανισμούς.

Το Volunteer House ιδρύθηκε για να παρέχει βασικό εξοπλισμό στέγασης και γραφείου (γραφεία, υπολογιστές, τηλέφωνα κ.λπ.) σε εθελοντικές ΜΚΟ.

Επιπλέον, δημόσιοι χώροι όπως η Αίθουσα Εκδηλώσεων Room Η Αίθουσα Συνεδριάσεων παρέχονται δωρεάν σε όλους τους οργανισμούς, ακόμη και σε αυτούς που δεν είναι.

Η αίθουσα εκδηλώσεων είναι εξοπλισμένη με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό և μπορεί να φιλοξενήσει έως 150 άτομα (τώρα 75 άτομα, λόγω αντιδημικών μέτρων). Η αίθουσα συνεδριάσεων διαθέτει επίσης εξοπλισμό παρουσίασης.

Η παραχώρηση γραφείων θα πραγματοποιηθεί από τη στιγμή της υποβολής της αίτησης, εφόσον πληρούνται τα κριτήρια που έχουν ήδη καθοριστεί, όπως η απουσία ιδιωτικών κτιρίων.

Για πληροφορίες σχετικά με τα έντυπα αίτησης, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Εθελοντικού Επιτρόπου և ΜΚΟ στη διεύθυνση www.voluntercommissioner.gov.cy ή καλέστε στο 22400163.

Source