Το VW Golf είναι το πρώτο μοντέλο που πωλήθηκε στην Ευρώπη το 2020

Προς το: Volkswagen Γκολφ: Η όγδοη γενιά πέτυχε ακριβώς αυτό που έκαναν οι προκάτοχοί του. Για ένα ακόμη έτος, αναδείχθηκε ως το πιο ηλεκτρικό μοντέλο στην Ευρώπη. Σύμφωνα με: Volkswagen, 2020 Γκολφ: κατέγραψε συνολικά 312.000 πωλήσεις στην Αρχαία Ήπειρο. Και αυτό παρά το γεγονός ότι το ξέσπασμα της επιδημίας συνέπεσε με τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του μοντέλου. Το 2020 σημειώθηκε σημαντική αύξηση της εμπορικής της διαδικασίας. Το τρίτο τρίμηνο, καθώς το εύρος του ενισχύθηκε από τις ισχυρότερες επιλογές GTI:, GTD: և: GTE:Ταυτόχρονα, η αυξανόμενη ζήτηση για υβριδικά μοντέλα οδήγησε στην επιτυχία του νέου Γκολφ:, Ένα από τα τρία τελευταία του περασμένου έτους Γκολφ: πουλήθηκε, είχε υβριδική τεχνολογία.

Νέα στην πιο ισχυρή αγορά της Ευρώπης, τη Γερμανία Γκολφ: πήρε την πρώτη θέση στις πωλήσεις με 133.900 μοντέλα, και στη δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν δύο μοντέλα Volkswagen, ο: Τιγκουάν և: Πασάτ:,

“Με το Golf 8, συνεχίζουμε την ιστορία επιτυχίας των προκατόχων του. Το αυτοκίνητο συνεχίζει να θέτει πρότυπα στην κατηγορία του “, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της VW, Ralph Brandstotter. “Μετά το ξέσπασμα της άνοιξης, η δυναμική των πωλήσεων σταμάτησε, ωστόσο, το Golf κάλυψε το χαμένο έδαφος το δεύτερο εξάμηνο του έτους.”

Η επιτυχία του Golf είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής αναβάθμισης που προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες της αγοράς. Το όγδοης γενιάς Golf διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής, το άνετο εσωτερικό, τον μοναδικό σχεδιασμό του, την επικοινωνία, τις υπηρεσίες ασφαλείας, τα σύγχρονα συστήματα υποστήριξης οδηγού.

Η νέα όγδοη γενιά Golf κυκλοφορεί στην κυπριακή αγορά αρχικά με τρεις κινητήρες, δύο βενζίνη με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 10V: և λίπος. Η γκάμα βασίζεται στον βενζινοκινητήρα 1,0 AST: 110 ίππους και μετά συναντάμε τον κινητήρα 1.5 AST: έως 150 άλογα. Νέα σειρά Γκολφ: πλήρης με κινητήρα ντίζελ δύο λίτρων TDI: 115 ίππους. Η θρυλική έκδοση έχει προστεθεί στη λίστα των διαθέσιμων εκδόσεων GTi: εξοπλισμένο με δύο λίτρα TSi: Κινητήρας 245 ίππων. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DRS: επτά σχέσεις.

Source