Το Wild Youth ανακοινώνει τις ιρλανδικές ημερομηνίες περιοδείας για το 2022


(μέσω Instagram)

Το Wild Youth ανακοίνωσε μια πρώτη περιοδεία για το 2022.

ο Ιρλανδική μπάντα γιόρτασε την κυκλοφορία του νέου τους πολυαναμενόμενου EP Για πάντα κορίτσι ανακοινώνοντας μια ιρλανδική και βρετανική περιοδεία.

Το νέο EP περιλαμβάνει επιτυχημένα τραγούδια Champagne Butterflies και Next To You και η περιοδεία θα δει μια ευπρόσδεκτη επιστροφή στη σκηνή για το συγκρότημα του Δουβλίνου.

Από τότε που χτύπησε τα αεροπορικά κύματα το 2017, το Wild Youth χτίζει τη βάση του θαυμαστού τους το 2020 και το 2021, με τα τραγούδια τους να λαμβάνουν πάνω από 10 εκατομμύρια ροές Spotify μόνος.

Γνωστοί για την αινιγματική τους σκηνική παρουσία και τις χαρακτηριστικές πιασάρικες χορωδίες, David Whelan, Conor O’Donohoe, Ed Porter και Callum McAdam’s

η δημιουργικότητα τους έχει δει να βγαίνουν στο δρόμο σε πολυπόθητους κουλοχέρηδες υποστήριξης για ονόματα οικιακών όπως Mumford and Sons, The Script και Niall Horan. Το συγκρότημα έχει εντυπωσιάσει το κοινό παίρνοντας τη σκηνή σε διάσημους χώρους σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού Royal Albert Hall του Λονδίνου καθώς και

εξαντλήσει τις επικεφαλίδες εκπομπές στο Το θέατρο της Ολυμπίας στο Δουβλίνο. Το καλοκαίρι του 2019 τους είδαν να βγουν στην κύρια σκηνή στο Electric Picnic, καθώς και δύο εξαντλημένες εκπομπές στο Croke Park που υποστηρίζουν τη Westlife.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στο Κορκ και θα ξεκινήσει τη χώρα προτού κατευθυνθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για παραστάσεις στο Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Λονδίνο.

Πλήρεις ημερομηνίες παρακάτω:

24 Φεβρουαρίου – Κορκ, Ιρλανδία – Λεωφόρος Κύπρου

25 Φεβρουαρίου – Λίμερικ, Ιρλανδία – Dolans

26 Φεβρουαρίου – Galway, Ιρλανδία – Roisin Dubh

3 Μαρ – Δουβλίνο, Ιρλανδία – Ακαδημία

5 Μαρ – Μπέλφαστ, Βόρεια Ιρλανδία – Limelight 2

8 Μαρτίου – Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο – Το Ινστιτούτο Κωφών

9 Μαρτίου – Γλασκόβη, Σκωτία – King Tut’s

10 Μαρ – Μπέρμιγχαμ, Ηνωμένο Βασίλειο – Λαγός και κυνηγόσκυλα 2

11 Μαρ – Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο – Omeara

Τα εισιτήρια πωλούνται μέσω Ticketmaster από την Παρασκευή 9 Απριλίου.

Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε τον κόμβο πληροφοριών covid-19 για τα τελευταία νέα και πληροφορίες σχετικά με την πανδημία covid-19.

.Source