Το YPG / PKK που αντιστέκεται στην παράδοση της πόλης Ayn Isa στο καθεστώς Άσαντ αυξάνει την ένταση με τη Ρωσία

Διαφήμιση

AYN İSA / ANKARA (AA) – Η τρομοκρατική οργάνωση YPG / PKK απάντησε στη Ρωσία, η οποία ήθελε να εγκαταλείψει την πόλη Ayn Isa στη βόρεια Συρία στο καθεστώς του Μπασάρ Άσαντ με λιθοβολισμό του στρατιωτικού σταθμού.

YPG / PKK, Συρία-Τουρκία στα σύνορα με το αραβικό αυτοκίνητο Aynul με τους υποστηρικτές του και μέλη των απλών ρούχων μετακινήθηκαν από άλλες τοποθεσίες για να δείξουν στην ίδια περιοχή νοτιοδυτικά της πόλης του Ιησού.

Η Μπελίντα στους κεντρικούς Ρώσους στρατιώτες που συγκεντρώθηκαν μπροστά από το σχολείο χρησιμοποιήθηκε καθώς φυλάκια του πλήθους φώναζαν συνθήματα κατά της Τουρκίας και της Ρωσίας.

Το πλήθος, κατηγορώντας τη Ρωσία ότι προσπάθησε να πάρει τον Ayn Isa από το YPG / PKK, λιθοβόλησε τον στρατιωτικό σταθμό.

Οι Ρώσοι στρατιώτες δεν παρενέβησαν στο πλήθος με πανό της τρομοκρατικής οργάνωσης και φωτογραφίες του ηγέτη της τρομοκρατίας Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

Πρωτοβουλίες της Ρωσίας

Δεδομένου ότι οι συγκρούσεις μεταξύ της τρομοκρατικής οργάνωσης και των στρατιωτών του Συριακού Εθνικού Στρατού έχουν αυξηθεί από τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, η Ρωσία ζήτησε από το YPG / PKK να ανοίξει χώρο για το καθεστώς και να μειώσει την παρουσία και την προβολή του στην πόλη.

Ζητώντας από τον οργανισμό να επιτρέψει στο καθεστώς Άσαντ να αναλάβει δημόσιες υπηρεσίες, η Ρωσία πιέζει τις τελευταίες δύο εβδομάδες να παραδώσει ολόκληρη την πόλη στο καθεστώς.

Το YPG / PKK, από την άλλη πλευρά, αντιστάθηκε στις απαιτήσεις της Ρωσίας, φέρνοντας ενισχύσεις από τη βορειοανατολική Συρία και ενισχύοντας τις θέσεις τους στην πόλη.

Στην Ayn Isa, που καταλαμβάνεται από το YPG / PKK, ο οργανισμός έχει κοινά σημεία ελέγχου με τη ρωσική στρατιωτική αστυνομία και το στρατό του καθεστώτος, εκτός από τη δική του ανάπτυξη. Εκτιμάται ότι υπάρχουν περίπου 400 στρατιώτες και πολιτοφυλακές από το καθεστώς στρατού εδώ. Η ρωσική στρατιωτική αστυνομία και οι δυνάμεις του καθεστώτος, στις 9 Οκτωβρίου 2019 στην αρχή της ειρηνευτικής επιχείρησης της Τουρκίας, την άνοιξη ήρθαν εδώ δύο εβδομάδες μετά την επιχείρηση για να την εμποδίσουν να φτάσει στην πόλη. Ο έλεγχος της πόλης παρέμεινε υπό την τρομοκρατική οργάνωση.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source