Το Zen Diamond παρουσίασε ανάπτυξη στην πανδημία

Ο πραγματικός τομέας, ο οποίος αντιμετώπισε δυσκολίες το 2020 με την πανδημία κοραναϊού, προσβλέπει στο 2021. Με την έναρξη των μελετών εμβολιασμού, κυριαρχεί η σκέψη ότι η πανδημία θα νικήσει. Αναμένεται ότι ο δυναμισμός στις αγορές θα αυξηθεί από τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Emil Güzeliş, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Zen Diamond, μοιράστηκε τις δραστηριότητες που πραγματοποίησαν το 2020 και τους στόχους τους για το 2021.

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ PANDEM.

Εξηγώντας ότι έχουν μεταφέρει τις επενδύσεις τους στο Διαδίκτυο με την πανδημία που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020 και αύξησαν τις πωλήσεις τους με τη σωστή απόφαση, ο Emil Güzeliş είπε:

«Ως Zen Diamond, ξεκινήσαμε το 2020 με νέες συλλογές, επενδύσεις σε καταστήματα και αυξανόμενους εξαγωγικούς στόχους. Ωστόσο, η έναρξη της πανδημίας από τον Μάρτιο οδήγησε τα κοσμήματα σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια, όπως σε πολλούς τομείς. Με την πανδημία, λάβαμε μια σειρά μέτρων για την προστασία της υγείας τόσο των υπαλλήλων μας όσο και των καταναλωτών. Σε αυτήν τη διαδικασία, τόσο η παύση των εξαγωγικών μας δραστηριοτήτων όσο και το κλείσιμο των εμπορικών κέντρων αποκάλυψαν τη σημασία της ψηφιοποίησης στο λιανικό εμπόριο. Ως μάρκα που εργάζεται για την ψηφιοποίηση για πολλά χρόνια και αναπτύσσει το ηλεκτρονικό της κατάστημα καθημερινά, έχουμε βιώσει μια μεγάλη ανακάλυψη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, έχουμε μεγαλώσει από την πανδημία. “

Το Zen Diamond παρουσίασε ανάπτυξη στην πανδημία

Ο ΔΙΑΜΑΝΤ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΜ

«Με την πανδημία, όλοι επανεξέτασαν τις δαπάνες τους και στράφηκαν προς λιγότερο, αλλά καλύτερα και διαρκή πράγματα. Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε η De Beers Group, το 90% των καταναλωτών δήλωσε ότι προτιμούν πιο ουσιαστικά, μόνιμα δώρα που θα προστατεύουν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου, αντί για πρακτικά, διασκεδαστικά και λειτουργικά δώρα », δήλωσε ο Güzeliş. «Παρόλο που η ζωή μας φάνηκε να έχει σταματήσει για λίγο με την πανδημία, διαμάντια παρουσιάστηκαν σε γυναίκες σε ειδικές περιστάσεις, και έγιναν προτάσεις γάμου με ένα μόνο πέτρινο δαχτυλίδι. Σε αυτό το σημείο, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ξεχώριζε. Στο παρελθόν, οι επενδύσεις που πραγματοποιήσαμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιβραβεύτηκαν ως αύξηση των πωλήσεων σε μια δύσκολη περίοδο όπως η πανδημία. Οι διαδικτυακές μας πωλήσεις αυξήθηκαν 1,9 φορές σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. ” είπε.

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

Τονίζοντας ότι δεν διακόπτουν τις διαφημιστικές και διαφημιστικές τους δραστηριότητες ανεξάρτητα από την περίοδο, ο Emil Güzeliş δήλωσε ότι προσφέρουν διαφορετικές ευκαιρίες καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους καθώς και ειδικές μέρες. Τονίζοντας ότι συνεχίζουν να επενδύουν σε περισσότερες τοποθεσίες για να προσεγγίσουν τους λάτρεις των διαμαντιών το 2020, ο Güzeliş είπε: «Ανοίξαμε τα καταστήματά μας στην Κόνια, στην Κωνσταντινούπολη Φατίχ και στην Άγκυρα Αρμάδα εγχώρια, και στη Βουλγαρία και την Αλβανία στο εξωτερικό. Το επόμενο έτος είναι το Περού, το Μαρόκο. “Θα ανοίξουμε 3 ακόμη καταστήματα στο Ιράκ, όπου σήμερα έχουμε 2 καταστήματα.”

Το Zen Diamond παρουσίασε ανάπτυξη στην πανδημία

Το DIAMOND PERFUME ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟ ΠΥΡΓΟ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ

«Για λίγο, ψάχναμε διαφορετικά προϊόντα που οι πελάτες μας θα προτιμούσαν να αγοράσουν εκτός από διαμάντια στα καταστήματά μας. Η έρευνά μας μας έδειξε ότι το άρωμα είναι ένα από τα στοιχεία που θα συμπληρώσουν καλύτερα το διαμάντι “, δήλωσε ο Emil Güzeliş.” Σύμφωνα με αυτό το αποτέλεσμα, ξεκινήσαμε να δουλεύουμε και εφαρμόσαμε το άρωμα Diamond, το οποίο σχεδιάσαμε από διακεκριμένους αρωματοποιούς στη Γαλλία.

Το άρωμα διαμαντιού έχει διαφορετικά αρώματα για άντρες και γυναίκες με το μαύρο μπουκάλι που καλύπτεται από βελούδο. Οι επισκέπτες μας παρουσιάζουν το διαμάντι που επιλέγουν μαζί με το άρωμα Diamond μαζί με μια μοναδική παρουσίαση στο ειδικό κουτί του. “Αρχίσαμε να λαμβάνουμε σοβαρή ζήτηση για αρώματα Diamond, το οποίο ξεκινήσαμε να πουλάμε στα καταστήματά μας τον Δεκέμβριο”.

ZEN PIRLANTA, ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΣ ΗΓΕΔΡΟΣ ΤΟ 2020

Τονίζοντας ότι είναι μια κορυφαία μάρκα σε κάθε τομέα των κοσμημάτων με διαμάντια, ο Zen Diamond Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Emil Güzeliş ολοκλήρωσε την ομιλία του ως εξής: «72 στην Τουρκία, 1 στις ΗΠΑ, 3 στη Γερμανία, 3 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Κουβέιτ και Βουλγαρία «1, 2 στο Ιράκ, έχουμε τα 3 καταστήματά μας στην Κύπρο, τη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής πώλησης διαμαντιών της Τουρκίας. Έχουμε τη μεγαλύτερη παραγωγική ικανότητα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Ταυτόχρονα, εξάγουμε σε πολλές περιοχές του κόσμου με τα γραφεία μας στη Νέα Υόρκη, την Αμβέρσα, το Ντουμπάι και το Ντίσελντορφ. Η μεγαλύτερη εταιρεία διαμαντιών στον κόσμο, De Beers, η ομάδα διαμαντιών Forevermark μεμονωμένες ομάδες συνεργατών στην Τουρκία.

Διατηρούμε την ηγετική μας θέση στις εξαγωγές κοσμημάτων με διαμάντια με την εξαγωγή 100 εκατομμυρίων TL το 2020. Ως Zen Diamond, θα συνεχίσουμε να είμαστε μια μάρκα που ανανεώνει και διαφοροποιεί τις συλλογές της, επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και αυξάνει τις εξαγωγές της το 2021.

class = “cf”>

Ο DİZİLER ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

class = “cf”>

Μαζί με τη διαδεδομένη πρακτική της τοποθέτησης προϊόντων αυξάνεται μια σειρά πολιτισμών στην Τουρκία. Ο Emil Güzeliş είπε ότι με μια σειρά που δημοσιεύθηκε, το ενδιαφέρον για τα διαμάντια αυξήθηκε και η σειρά έκανε τα κοσμήματα δημοφιλή.

Το Zen Diamond παρουσίασε ανάπτυξη στην πανδημία

ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΜ

class = “cf”>

Εξήγησε ότι ο Zen Diamond δεν έκανε απολύσεις κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου, οι υποχρεώσεις πληρώθηκαν και οι μισθοί πληρώθηκαν χρησιμοποιώντας το δάνειο στήριξης. Ο Güzeliş είπε ότι υπέβαλαν αίτηση για το επίδομα σύντομης εργασίας για μερικούς μήνες και ότι εγκατέλειψαν τη σύντομη εργασία μετά.

ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ο Güzeliş ανακοίνωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την επέκταση των υφιστάμενων καταστημάτων της. Ο Güzeliş δήλωσε ότι τα καταστήματα στα εμπορικά κέντρα θα διευρυνθούν σε περισσότερα από 100 τετραγωνικά μέτρα, και με αυτόν τον τρόπο, θα δείξουν περισσότερα προϊόντα στους πελάτες σε ένα άνετο περιβάλλον.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΜΟΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Δηλώνοντας ότι τα πλαστά διαμάντια βρίσκονται σε πολλά μέρη και ότι παράγονται υπό υψηλή πίεση και θερμότητα, ο Güzeliş δήλωσε ότι δεν είναι δυνατό να γίνει κατανοητό με τα μάτια, τα ψεύτικα διαμάντια γίνονται κατανοητά με ειδικές συσκευές και αυτή η συσκευή δεν βρίσκεται σε συνηθισμένους κοσμηματοπώλες. Δηλώνοντας ότι κάποιος πρέπει να είναι προσεκτικός έναντι των ψεύτικων διαμαντιών, ο Güzeliş είπε ότι το πιο προτιμώμενο χρώμα διαμαντιών είναι το GH. Δηλώνοντας ότι τα χρώματα IJ προτιμώνται καθώς το μέγεθος του διαμαντιού μεγαλώνει, ο Güzeliş είπε ότι κατά την πώληση του διαμαντιού, πρέπει να προσέξετε και ότι η τιμή δεν πρέπει να διακυβεύεται.

.Source