Τρία αδέλφια υπέκυψαν στον ιό της κορώνας σε ένα μήνα

Στο Samsun, 3 αδέλφια ηλικίας 33, 36 και 40 πέθαναν μέσα σε ένα μήνα λόγω του ιού της κορώνας.

3 αδέλφια στο Samsun υπέκυψαν στον ιό μέσα σε ένα μήνα.

Ο Kenan Emirhan, ο οποίος εργάστηκε ως έμπορος στην περιοχή Çarşamba πριν από ένα μήνα στην πόλη, πιάστηκε και υποβλήθηκε σε θεραπεία για κοροναϊό. Ο Emirhan πέθανε στις 4 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο όπου του υποβλήθηκε η θεραπεία.

Ο Kenan Emirhan θάφτηκε στην περιοχή. Εργάζεται ως ειδικός ορθοπεδικής και τραυματολογίας σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην περιοχή Bafra, ο αδερφός του Kenan Emirhan Dr. Ο Necati Emirhan έπιασε επίσης τον ιό της κορώνας πριν από λίγο.

Έχοντας υποβληθεί σε θεραπεία στο Πανεπιστήμιο Samsun 19 Mayıs για 20 ημέρες, ο Δρ. Ο Emirhan δεν μπόρεσε να σωθεί στις 7 Ιανουαρίου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Δρ. Ο Νεκάτι Εμίρχαν θάφτηκε την Τετάρτη μετά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου εργαζόταν. Μετά το θάνατο των δύο αδελφών, το τεστ κοροναϊού ήταν θετικό μετά τις εξετάσεις του νεότερου αδελφού, του δασκάλου Selman Emirhan.

Ο Selman Emirhan, ο οποίος αγωνίστηκε να επιβιώσει στην εντατική φροντίδα του νοσοκομείου στην πόλη, πέθανε χθες.

Ο δάσκαλος Selman Emirhan, ο πατέρας δύο παιδιών, που έχασε τον αγώνα με τον ιό της κορώνας, όπως τα αδέρφια του, θάφτηκε με δάκρυα μετά την κηδεία στην περιοχή της Çarşamba.

NTV

Source