“Τρίβετε το βούτυρο μέλι στο ψωμί του Αναστασιάδη στ

Υπουργός Εξωτερικών Tahsin ErtuğruloğluΔηλώνοντας ότι η ύπαρξη της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου πρέπει να αναγνωριστεί κάνοντας ειδικές δηλώσεις στην Κυπριακή Ταχυδρομεία, είπε, «Στην τρέχουσα διαδικασία όπου έχουμε κάνει την κυριαρχία και την κυριαρχία της ισότητας των λαών μας τη βασική μας πολιτική της Κύπρου και υπερασπιστήκαμε Μαζί με την πατρίδα μας, αυτή η πολιτική θα δώσει στον Αναστασιάδη ένα πλεονέκτημα σε διεθνές επίπεδο “Δεν είναι δυνατόν να εκπλαγείτε από τις περικοπές.”

Ο Ertuğruloğlu, τον Δεκέμβριο του 1963, ως αποτέλεσμα της ελληνικής επιθετικότητας και βαρβαρότητας, επέστησε την προσοχή στον αποκλεισμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία ήταν ισότιμος ιδρυτικός εταίρος, και τι έχει επιτευχθεί στην περίοδο που δεν έχει εφαρμοστεί η τρέχουσα πολιτική το προσκήνιο, αναδεικνύοντας την τρέχουσα πολιτική μέχρι σήμερα:

 1. «Κατά παράβαση του ελληνικού διεθνούς δικαίου, αναγνωρίστηκε ως κράτος και κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 2. Αυτή η ψευδή κατάσταση έχει αναγνωριστεί ως μέλος των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).
 3. Αυτό το ψεύτικο κράτος έγινε μέλος της ΕΕ.
 4. Συνέχισαν να μας συντρίβουν υπό εμπάργκο και απομόνωση
 5. Συνέχισαν να εφαρμόζουν τις πολιτικές τους που μας αγνοούν και δεν μας θεωρούν στη διεθνή πλατφόρμα, με όλη την ασχήμια και τη μισαλλοδοξία τους.
 6. Μας έχουν καταδικάσει για «ψίχουλα», έτσι παίρνουμε τα δικαιώματά μας από την ΕΕ. Η ζήτηση για αυτά τα ψίχουλα κέρδισε.
 7. Πέρασαν ψηφίσματα εναντίον μας από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, το Κοινοβούλιο της ΕΕ και όλους τους άλλους οργανισμούς.
 8. Μας καταδίκασαν σε αυτό κάνοντάς μας μια αδύναμη και άδικη κοινωνία που «ζητά λύση».
 9. Το κλείδωσαν στη γελοία διαδικασία των «διακοινοτικών διαπραγματεύσεων», που φέρεται να διεξάγονται βάσει της λεγόμενης ισότητας και την καταδίκασαν σε μια ψυχολογία του είδους που δεν είχαμε άλλη επιλογή.
 10. Συνέχισαν τις δραστηριότητες της 5ης στήλης προς το «είμαστε απελπισμένοι» και συνεχίζουν …
 11. Στο μεταξύ, κλειδώθηκαν στον στόχο μιας ομοσπονδίας που δεν θα πραγματοποιηθεί, σαν να ήθελαν τόσο πολύ.
 12. Σαμποτάροντας όλα τα πιθανά «σχέδια λύσεων» ένα προς ένα, χρησιμοποίησαν όλα τα πλεονεκτήματά τους χωρίς κόστος. Επίσης τιμωρήσαμε, συνεχίζουμε να τιμωρούμε. “

“Μερικά παραδείγματα των εγκλημάτων της ανθρωπότητας!”

Τονίζοντας ότι ο κατάλογος θα μπορούσε να αναπτυχθεί περαιτέρω και να επεκταθεί, ο υπουργός Εξωτερικών Ερτουγρούλογλου είπε, “Όλα τα άρθρα είναι παραδείγματα της μη σεβασμού του διεθνούς δικαίου και των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που διαπράττονται από εκείνους που προσπαθούν να μας διδάξουν την ανθρωπότητα και το διεθνές δίκαιο.”

“ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΗΒ ΣΥΝΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”

Ο Ertuğruloğlu δήλωσε ότι οι ελληνικές και οι βρετανικές αρχές συνεχίζουν τις πολιτικές τους για να χαϊδεύουν την ελληνική πλευρά, λέγοντας: «Μας απλοποιούν λέγοντας« να είσαι καλό παιδί, να μην είσαι πολύ απαιτητικό κέρδος »και είναι ακόμη αρκετά αλαζονικοί για να απαιτήσουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις φεύγουν από το νησί και οι εγγυήσεις τερματίζονται ».

“ΤΡΕΠΕΤΕ ΜΕΛΙ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ”

Υπουργός Εξωτερικών Tahsin Ertuğruloğlu, ολοκλήρωσε τη δήλωσή του με τις ακόλουθες λέξεις:

«Σε μένα, αυτή η ντροπή» είναι αρκετή! Απαιτούμε να τερματίσετε τις αδικίες και τα λάθη που έχετε κάνει σε εμάς για 57 χρόνια και δεν θα υποχωρήσουμε. Έχουμε φίλους που επικρίνουν αυτήν την πολιτική και προσέγγιση λέγοντας «Ο Αναστασιάδης είναι επωφελής» αντί να λέει «Είμαστε κυρίαρχοι λαοί με ένα κράτος, πρέπει να το σεβαστείτε αυτό». Είναι κρίμα και κρίμα … Εφαρμόζετε λάδι και μέλι στο ψωμί του Αναστασιάδη, αλλά δεν το καταλαβαίνετε; “

.Source