Τραγουδιστής στο “Derby”. “Δεν θα τα παρατήσουμε, έχουμε έντερα, γιατί να μην πάρουμε το κύπελλο;”

Ο ποδοσφαιριστής Paris Saint-Germain, Paris Psaltis, μίλησε για την επιτυχία του Ολυμπιακού στην είσοδο των πρώτων έξι στο τραπέζι τουρνουά στο σόου POLITIS 107.6 “Derby” με τον Panikos Hatziliasis և Andreas Kantilos.

Για το γεγονός ότι πέτυχαν το στόχο τους εναντίον των ομάδων με μεγαλύτερους προϋπολογισμούς. “Τα χρήματα δεν παίζουν πάντα ποδόσφαιρο”

Τι τους είπε ο προπονητής στο αποδυτήριο; “Ναι είναι αλήθεια: Το δείξαμε στο γήπεδο. Δείξαμε πάθος ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Μισή ώρα πριν μας μιλήσει, είπε ότι είχε 45 λεπτά ακόμη για να γράψει μια ιστορία. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες, τη διοίκηση, τους ανθρώπους. “

Για το μάθημα. “Στο τέλος, η ομάδα που την άξιζε τερμάτισε στην έκτη θέση. “Στην αρχή ήμασταν εξαιρετικοί, τότε είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά τα καταφέραμε.”

Για τον κόσμο. “Εχεις δίκιο. Εάν τα γήπεδα ήταν ανοιχτά, θα είχαμε πολλή υποστήριξη. Αλλά τουλάχιστον το άρεσαν πολύ στην τηλεόρασή τους. “

Για την παρουσία αρκετών κυπρίων ποδοσφαιριστών. Ήταν εκεί, ήταν από την αρχή της σεζόν. Ήμασταν πολύ Κύπριοι από την αρχή, έχουμε το δικαίωμα να είμαστε περήφανοι. Αυτό βοήθησε την ομάδα, γιατί δώσαμε τα πάντα για τον εαυτό μας, αλλά και για το πουκάμισο. “

Για τους σκοπούς. “Στόχος μας τώρα είναι το κύπελλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε στο πρωτάθλημα. “

Για το κύπελλο. “Είναι το πρώτο παιχνίδι με το” Ethnikos “. Δύο αγώνες μπορούν να είναι οτιδήποτε. Δίνουμε τα πάντα για προσόντα. Έχουμε τα κότσια, έχουμε την ομάδα να κερδίσει το κύπελλο. Γιατί όχι;”.

Για τα φεστιβάλ μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Απλώς μας γνώρισε τότε. Γιορτάσαμε άγρια, ήμασταν χαρούμενοι. “

Για τις φιλοδοξίες του. “Δεν σταματούν. Θα προσπαθήσω να πάω όσο το δυνατόν περισσότερο. “

Για την επιθυμία του να παίξει με την εθνική ομάδα. “Φυσικά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας Κύπριος που δεν θέλει να παίξει με την εθνική του ομάδα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου, γιατί είναι τιμή για κάθε παίκτη.”

Source