Τραγωδία στην Κρήτη … Ο νεαρός μαχαιρώθηκε … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Ένας 30χρονος άνδρας που μαχαιρώθηκε από τον πατέρα του στην Κρήτη δεν διατηρήθηκε ζωντανός.

Ο ατυχής νεαρός νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Venizelio, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλιο αμέσως μετά τον αιματηρό αγώνα, η υγεία του θεωρήθηκε σοβαρή από την αρχή, καθώς έλαβε 6 έως 7 μαχαίρια και έχασε πολύ αίμα, ως αποτέλεσμα του οποίου δεν μπορούσε να διατηρηθεί ζωντανός.

Αρχείο υπόθεσης:
Όλα ξεκίνησαν στις 6 το βράδυ των Χριστουγέννων στην πόλη Terisos της Κρήτης, όταν ξέσπασε ένας έντονος αγώνας στην Terisos μεταξύ μιας ομάδας ανδρών. Φαίνεται ότι όλα είναι εκτός ελέγχου, μια από τις εταιρείες δεν δίστασε να βγάλει ένα μαχαίρι και τραυματίσει έναν 30χρονο άνδρα.

Οι τρεις από αυτούς είχαν ένα θερμό επιχείρημα για άγνωστους λόγους · κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο 55χρονος άνδρας τραυματίστηκε τον 26χρονο γιο του, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από τον μικρότερο αδερφό του. Αυτό εξηγεί γιατί το θύμα αρνήθηκε να καλέσει την αστυνομία ασφαλείας, που προσπάθησε να πάρει τη δήλωσή του. Ωστόσο, η υπόθεση αποκαλύφθηκε από μαρτυρίες μαρτύρων, βίντεο από τοπικές κάμερες, τα οποία αποκάλυψαν ότι οι δράστες της αιματηρής επίθεσης ήταν ο 55χρονος πατέρας και ο 24χρονος αδελφός του θύματος, οι οποίοι συνελήφθησαν νωρίς το Σάββατο το πρωί · ένα αιχμηρό αντικείμενο κατασχέθηκε. που προσβάλλει τον 26χρονο.

Ένας πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν στην Εισαγγελία του Ηρακλείου για τη χρήση επικίνδυνων όπλων και τη χρήση όπλων σε μια υπόθεση εναντίον τους.

Παραδόξως, λέγεται ότι ο 30χρονος μαχαιρώθηκε από τον πατέρα του με τη βοήθεια του άλλου γιου της οικογένειας. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η αστυνομία συνέλαβε έναν 55χρονο πατέρα και έναν 26χρονο αδελφό που φέρεται να επιτέθηκαν και να τραυματίσουν έναν 30χρονο άντρα, αλβανικής καταγωγής.

Δήλωση της αστυνομίας
“Δύο ξένοι συνελήφθησαν στο Ηράκλειο από την Αστυνομία Ασφαλείας του Ηρακλείου στα μέσα της νύχτας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και σε έναν αλλοδαπό.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου, οι δύο εξωγήινοι χρησιμοποίησαν σωματική δύναμη για να προκαλέσουν σωματική βλάβη, ενώ ένας από τους δύο εξωγήινους χρησιμοποίησε επίσης ένα αιχμηρό αντικείμενο.

“Η αστυνομική έρευνα διαπίστωσε, διαπίστωσε, συνέλαβε τους αλλοδαπούς και το αιχμηρό αντικείμενο βρέθηκε, κατασχέθηκε.”

Source