Τραγωδία στην Κρήτη. Ο νεαρός που μαχαίρωσε τον πατέρα του με τη βοήθεια του αδερφού του πέθανε

Όλα ξεκίνησαν την παραμονή των Χριστουγέννων στις 6 η ώρα στο Terrisos Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες, οι πατέρες είχαν βοηθηθεί από τον άλλο γιο του

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Ένας 30χρονος άνδρας που μαχαιρώθηκε από τον πατέρα του στην Κρήτη δεν διατηρήθηκε ζωντανός.

Ο ατυχής νεαρός νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Venizelio, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλιο αμέσως μετά τον αιματηρό αγώνα, η υγεία του θεωρήθηκε σοβαρή από την αρχή, καθώς έλαβε 6 έως 7 μαχαίρια και έχασε πολύ αίμα, ως αποτέλεσμα του οποίου δεν μπορούσε να διατηρηθεί ζωντανός.

Αρχείο υπόθεσης:

Όλα ξεκίνησαν στις 6 το βράδυ των Χριστουγέννων στην πόλη Terisos της Κρήτης, όταν ξέσπασε ένας έντονος αγώνας στην Terisos μεταξύ μιας ομάδας ανδρών. Φαίνεται ότι όλα είναι εκτός ελέγχου, μια από τις εταιρείες δεν δίστασε να βγάλει ένα μαχαίρι και τραυματίσει έναν 30χρονο άνδρα.

Παραδόξως, λέγεται ότι ο 30χρονος μαχαιρώθηκε από τον πατέρα του με τη βοήθεια του άλλου γιου της οικογένειας. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η αστυνομία συνέλαβε έναν 55χρονο πατέρα και έναν 26χρονο αδελφό που φέρεται να επιτέθηκαν και να τραυματίσουν έναν 30χρονο άντρα, αλβανικής καταγωγής.

Δήλωση της αστυνομίας

“Δύο ξένοι συνελήφθησαν στο Ηράκλειο από την Αστυνομία Ασφαλείας του Ηρακλείου στα μέσα της νύχτας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και σε έναν αλλοδαπό.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου, οι δύο εξωγήινοι χρησιμοποίησαν σωματική δύναμη για να προκαλέσουν σωματική βλάβη, ενώ ένας από τους δύο εξωγήινους χρησιμοποίησε επίσης ένα αιχμηρό αντικείμενο.

“Η αστυνομική έρευνα διαπίστωσε, διαπίστωσε, συνέλαβε τους αλλοδαπούς και το αιχμηρό αντικείμενο βρέθηκε, κατασχέθηκε.”

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source