Τραγωδία στη Γαύδο. «Για κάποιο λόγο άνοιξε το χειρόφρενο», είπε ο ατυχής οδηγός της Κορίνας.

Λίγα λεπτά πριν από το ατύχημα. “Το χειρόφρενο άνοιξε, κυλήσαμε 80 μέτρα”, λέει ο φίλος του 28χρονου

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Η περιγραφή του αυτοκινητιστικού ατυχήματος στη Γαύδο από τον οδηγό του 28χρονου φίλου της Κορίνας, Π. Γασπαράκη, είναι συγκλονιστική.

Ο κ. Γασπαράκης μίλησε στο ANT1 από το νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να βρίσκεται σε θεραπεία, τονίζοντας ότι δεν έχει λόγια. “Μπορώ μόνο να φανταστώ πώς θα είναι οι γονείς του”, είπε.

Περιγράφοντας λίγα λεπτά πριν από το ατύχημα, είπε: “Τρέξαμε, ήταν μια ωραία βραδιά, τρώγαμε τα σουβλάκια μας, για κάποιο λόγο, το χειρόφρενο άνοιξε, κυλήσαμε 80 μέτρα.” Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε τελικά, λέγοντάς του συνήθως ότι η στιγμή φαινόταν ατελείωτη, είπε: «Άκουσα κάτι σαν τρέξιμο», όταν αποφάσισε να βγάλει το κορίτσι από το αυτοκίνητο.

«Έμετο, το πόδι του πονάει, έβαλα μια κουβέρτα στο αυτοκίνητο, βρήκα το κινητό μου, ήταν στις 5 η ώρα, κάτι. «Δεν έπιασαν ούτε εκεί 112, τίποτα, πήγα στον επάνω όροφο για να πιάσω το σήμα», συνέχισε, εξηγώντας ότι ανέβηκε στο δρόμο χωρίς παπούτσια με σπασμένες πλευρές για να ζητήσει βοήθεια.

Αλλά η Κορίνα είπε, “Ήταν συνειδητός, μου μιλούσε.”

«Μακάρι να ήμουν στη θέση του», είπε, προσθέτοντας ότι αφού βγήκαν στους δρόμους, ένας από τους φίλους τους κατέβηκε για να κάνει φίλους.

Ο συνοδός κάλεσε 166 στις 5 η ώρα. 52. “Είπα ότι χρειάζομαι εξαερισμό, έδωσα το στίγμα”, είπε, κάλεσε αμέσως τον γιατρό, ο οποίος είπε ότι έφτασε στη σκηνή σε 10-12 λεπτά. Ωστόσο, όπως το έθεσε, «ένας γιατρός είναι ένας γιατρός, όχι ορειβάτης», τονίζοντας πόσο δύσκολο ήταν για έναν γιατρό να απογειωθεί ένας 28χρονος.

«Μην το ξανασυμβεί αυτό στη μνήμη της Κορίνας», είπε, ζητώντας θυμωμένα την προμήθεια σύγχρονων ελικοπτέρων.

«Ντρέπομαι γι ‘αυτόν και τους γονείς του», κατέληξε, αναφερόμενος στη σημερινή κηδεία.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source