Τραγωδία στη Γαύδο. “Τα καθίσματα τραβήχτηκαν πίσω, δεν υπήρχε ταχύτητα”, δήλωσε ο 40χρονος οδηγός

“Οι θέσεις έχουν αποσυρθεί. «Δεν μπορεί να εισέλθει ταχύτητα», λέει ο 40χρονος οδηγός. Ο 40χρονος άνδρας ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει ταχύτητα στο αυτοκίνητο, έχει σταματήσει.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο 40χρονος οδηγός του θανατηφόρου αυτοκινήτου που σκότωσε την 28χρονη Κορίνα Λαβράνο στη Γαύδο έχει κάνει νέες δηλώσεις. Οι νέες ανακοινώσεις του 40χρονου έρχονται λίγο μετά από έναν εμπειρογνώμονα που διορίστηκε από την οικογένεια του ατυχούς 28χρονου (είπε, ήταν ξεκούμπωτο στο κιβώτιο ταχυτήτων τη Δευτέρα).

Σε μια συνομιλία με τη Mega, η 40χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει ταχύτητα στο αυτοκίνητο, έχει σταματήσει. Στην πραγματικότητα, όπως λέει, τα καθίσματα ρίχτηκαν, δεν μπορούσε να επιταχύνει. Ισχυρίστηκε ότι ενώ το αυτοκίνητο έπεφτε από ένα βράχο, το σώμα τους μπορούσε να ρυθμίσει ταχύτητες καθώς έφυγαν από τα καθίσματά τους.

“Οι θέσεις έχουν αποσυρθεί. Η Δευτέρα ήρθε με παντόφλες, όλες οι ταχύτητες μπορούσαν να μπουν, να μπουν στην τρίτη, τέταρτη… σαν να χτυπήσαμε δύο άτομα καθώς βρισκόμασταν μπροστά από το αυτοκίνητο. Όλα τα καθίσματα τραβούν προς τα πίσω, πώς μπορώ να φτάσω στα πεντάλ; Και πετάγονται. Μόνο αν κολυμπήσαμε έτσι, ολόκληρο το κιβώτιο ταχυτήτων θα μπορούσε να αλλάξει ταχύτητα.

Δεν υπάρχουν μοχλοί, εισέρχεται και φεύγει εύκολα. Δεν υπάρχει ένδειξη ότι το αυτοκίνητο κινείται. Υπάρχουν πολλά πράγματα που με δικαιολογούν, όπως να μην είμαι σε κίνηση. Δεν είναι ψέματα, είναι αλήθεια seems φαίνεται. Τα καθίσματα τράβηξαν πίσω… Τα πεντάλ δεν έφτασαν εκεί που ήταν τα καθίσματα. Επειδή έχουν ακούσει τόσα πολλά, αμαρτία. Θέλω να αρνηθείτε αυτά τα πράγματα. “Κάθε έξι μήνες συνομιλούσαμε στο τηλέφωνο. «Κατάρα μου με λύπη που ζούσα», είπε ο 40χρονος άντρας.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Φίλιππος Σκαβαρδόνης, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι δεν είχε καταλήξει σε τελικό νομικό συμπέρασμα.

“Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Δεν υποθέτω τίποτα. Προκειμένου κάποιος να εξαγάγει νομικά συμπεράσματα, θα γίνει μόνο μέσω αποδεικτικών στοιχείων. Δεν θέλω κερδοσκοπία. Τα δεδομένα στη μετάδοση, στη δεύτερη μετάδοση, έχουν ως εξής: “Προς το παρόν είναι δύσκολο να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο γρήγορα και να κατεβείς από το βράχο.”

Μετά από αυτό, πρόσθεσε ότι η πιθανή ενοχή του οδηγού είναι το ένα μέρος, αλλά το άλλο είναι η αδιαφορία των υπευθύνων, που κόστισαν τη ζωή του στην Κορίνα.

Πηγή: protothema.gr

Source