Τρεις ακόμη συλλήψεις για επεισόδια Πρωτοχρονιάς στη Σωτήρα (βίντεο)

Οι αστυνομικές έρευνες για τα επεισόδια της Πρωτοχρονιάς στη Σωτήρα συνεχίζονται

Η αστυνομική έρευνα για τα περιστατικά στη Σωτήρα συνεχίζεται αμέσως μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ελήφθη μαρτυρία κατά τριών άλλων νεαρών ανδρών που συνελήφθησαν χθες με βάση δικαστικές αποφάσεις.

Είναι 16χρονοι, 17χρονοι και 21χρονοι, όλοι από την πολιτεία της Αμμοχώστου, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι αφού χρεώθηκαν γραπτώς για να κληθούν αργότερα.

Παρακολουθήστε το βίντεο από τα επεισόδια ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι ήταν περίπου 40 άτομα που έβαλαν φωτιά σε έναν αριθμό μοτοποδηλάτων, τα οποία είχαν μεταφέρει επί τόπου.

Μερικά από τα πρόσωπα των υπόπτων ήταν καλυμμένα με κουβέρτες, ενώ άλλα φορούσαν μάσκες.

Ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά, μερικοί από αυτούς που συγκεντρώθηκαν στη σκηνή άρχισαν να καταραστούν, ρίχνοντας πέτρες στους πυροσβέστες της αστυνομίας.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιτέθηκαν στα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα το μέλος της Αστυνομίας να χρησιμοποιεί το όπλο υπηρεσίας του, πυροβολώντας μια προειδοποιητική φωτιά στον αέρα, αποτρέποντας έτσι την επίθεση, αναγκάζοντάς τους να υποχωρήσουν, αλλά συνέχισαν να ρίχνουν από απόσταση. διάφορα είδη για πυροσβέστες և Στο πυροσβεστικό αυτοκίνητο.

Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα της ρίψης αντικειμένων. Υποβλήθηκε σε ιατρική εξέταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου βρέθηκε να έχει πρησμένο δεξί πόδι και απολύθηκε μετά τη λήψη πρώτων βοηθειών.

Υπό την πίεση των επεισοδίων, μετά τη διαφυγή των ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν επί τόπου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στη σκηνή, η οποία θα συνεχιστεί σήμερα το πρωί.

Η αστυνομία ερευνά περιπτώσεις παρενόχλησης, εμπρησμού, επίθεσης κατά της επιβολής του νόμου, κοινής επίθεσης, προκαλώντας πραγματική σωματική βλάβη και υλικές ζημιές.

Source